Unikāla sava biznesa iespēja – nepalaid garām SAVU iespēju nopelnīt

Mūsu portāls savā rīcībā ieguvis ierobežotu skaitu ielūgumu uz biznesa pasākumu, kurā apgūt ļoti vērtīgas  zināšanas par straujāk augošo iepirkšanās lojalitātes programmu pasaulē un iespējām caur šo sistēmu NOPELNĪT – programmu, kurai pievienojušies jau vairāk nekā 70 000 uzņēmumu visā pasaulē (cita starpā Rapsol, CarreFour, Booking, eBay, Aliexpress u.c).

Tāpat šai programmai pievienojušies top sporta organizācijas un futbola klubi pasaulē – piemēram Turīnas Juventus, Milānas Inter, motosacīkšu organizētājs MotoGP u.c.

Parastajiem šīs lojalitātes programmas lietotājiem tā nozīmē vien lielisku veidu, kā atgūt naudu par dažādiem ikdienas pirkumiem, BET TEV šī sistēma IR  iespēja nopelnīt lielu NAUDU. Tā ir reta izdevība, kuru šobrīd Latvijā vēl izmanto salīdzinoši mikroskopiska daļa ekonomiski aktīvo iedzīvotāju. Tas nozīmē, ka visas durvis tev vēl ir vaļā – viss kas ir vajadzīgs, tā ir apņēmība un vēlme!

Par cik biļetes uz šo pasākumu tika burtiski izķertas dažās dienās, mēs ļoti rūpīgi atlasīsim tos cilvēkus, kuriem dosim iespēju apmeklēt šo pasākumu  ar starptautisko ekspertu un uzņēmēju piedalīšanos.

 

 

Tāpēc no tavas puses sagaidām īsu (vai garu) motivācijas vēstuli, kurā tu paskaidrotu, kāpēc tieši tu būtu pelnījis izmantot šo iespēju – iegūt unikālas zināšanas un sākt pelnīt ar šo sistēmu. Mēs apzināmies, ka informācijas tev par to arvien ir maz, bet sagaidām, ka tāpat spēsi pielāgoties situācijai!

Seminārs notiks sestdien, 15. aprīlī Belleuve Park Hotel Rīga! Pirms raksti mums vēstuli, izvērtē vai tiešām esi gatavs ziedot pusi dienas, lai apgūtu visu par šo sistēmu! Ja atbilde ir JĀ, tad raksti!

Vēstules sūtiet uz [email protected]

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment