Uz pannas sarīvēju kartupeļus, lieku virsū pildījumu un sanāk garšīga “pica” bez miltiem – bet ir dažas svarīgas detaļas

Pievienojiet 2 olas un labi samaisiet.

Pannā uzkarsējiet nedaudz augu eļļas, izmantojiet pannu kā ceļvedi. Sarīvētos kartupeļus lieku pannā.

Uzmanīgi izlīdzinu, veidojot vienmērīgu pamatni, cep uz mazas uguns, man ir režīms (2 no 12) zem slēgta vāka 10 minūtes.

Apakšdaļai jābūt brūnai.

 

 

Pagrieziet to otrādi, man šķiet vieglāk izmantot šķīvi.

Kā mērci kartupeļu plātsmaizei burtiski “pa pilienam” pievienoju tomātu mērci un majonēzi un smērēju ar silikona otiņu.

Virsū uzber smalki sarīvētu desu un sieru pēc garšas.

Rudens 5 zvaigžņu zīmēm sagādās liktenīgus pārsteigumus, kuri iespaidos viņu atlikušo dzīvi

Pievienoju tomātu un papriku.

Garšvielas ir kaltēts baziliks un zaļie sīpoli.

Pārklāj ar vāku un vāra, līdz gatavs, apmēram 10-13 minūtes, bet tas ir atkarīgs no kartupeļu kārtas un kartupeļu veida.

Tas izrādās ļoti garšīgs, ja vēlas desu, receptē var izlaist.

Pagatavojiet to, izmēģiniet to, un, ja gatavojat arī šādi, es priecāšos.

Lasi vēl: “Veiksme smaidīs”: 4 zvaigžņu zīmes 2024. gada maijā piedzīvos unikālas izmaiņas dzīvē

Sastāvdaļas:

Kartupeļi 5-6 gab. (ar to pietiek pannai ar diametru 26 cm.)
Olas 2 gab.
Sāls (pēc garšas)
Pildījums (pēc jūsu gaumes)

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment