Uz tomātu saknēm uzkaisiet šo vienkāršo pulveri: tomāti būs tik daudz, ka ar tiem būs jadalās

Turklāt olu čaumalas palīdz padarīt augsni irdenāku, uzlabojot tās gaisa caurlaidību, kā arī uzlabo mālainās augsnes struktūru, padarot to mazāk skābu. Šim maisījumam būs nepieciešama viena litra burciņa ar maltām čaumalām.

Olu čaumalas uzlabo tomātu augsni, padarot to irdenāku un bagātāku ar uzturvielām, kas nepieciešamas augiem. Tās satur augstu kalcija un fosfora saturu, kas uzlabo augsnes struktūru un palīdz saknēm labāk piegūt barības vielas.

Turklāt tās nodrošina augiem citus svarīgus mikroelementus, piemēram, dzelzi un magniju, kas nepieciešami veselīgai attīstībai. Kopumā olu čaumalas veicina labāku tomātu augšanu un ražu.

Trešā sastāvdaļa ir sinepju pulveris. Lai gan es to parasti izmantoju gurķiem, tas ir lieliski piemērots arī tomātiem.

Tas ne tikai nodrošina papildu barības vielas, bet arī palīdz attīrīt augsni no sēnīšu sl**ī*ām, piemēram, pelēkās puves, sakņu puves un vēlīnās puves.

Sinepju pulveris ātri sadalās, nodrošinot augiem nepieciešamās barības vielas, kas veicina veselīgu augšanu. Šim maisījumam nepieciešams 1 kilograms sinepju pulvera.

Sinepju pulveris ātri sadalās zemē, jo tas satur augstu slāpekļa saturu, kas ir būtisks barības elements augiem. Kad tas nonāk zemē un tiek mitrināts, mikrobi un citi organismi paātrina tā sadalīšanos, atbrīvojot slāpekli un citus uzturvērtīgus elementus, ko augi var izmantot.

Tādējādi sinepju pulveris nodrošina augiem nepieciešamās barības vielas ātri un efektīvi.

Mūžībā devusies basketbola leģenda un spēlētājs, kurš iedvesmoja veselu paaudzi

Pēc sastāvdaļu sajaukšanas, to vienmērīgi izklāj pa visu siltumnīcu sakņu zonā. Pēc tam apkārtējo zemi ap tomātiem rūpīgi apstrādā, lai mēslojums sāktu darboties.

Arī interesanti: Vīrs Maijai pēc 16 laulībā nodzīvotiem gadiem paziņoja, ka grib šķirties; Par Maijas atbildi un sagatavoto “pārsteigumu” vēl tagad runā visa Teika

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment