Uzņēmums KVIST piedalījās Radošo Industriju Forumā

Uzņēmums KVIST piedalījās Radošo Industriju Forumā, kas norisinājās Rīgā, decembra sākumā. Pasākumu atklāja Viņa Karaliskā Augstība Dānijas kroņprincis, kurš bija ieradies divu dienu vizītē Latvijā.

Foruma ietvaros Latvijas un Dānijas uzņēmēji tikās, lai diskutētu par sadarbības un attīstības iespējām, kā arī iepazītos ar Dānijas uzņēmējiem, kuriem ir cieša un veiksmīga sadarbība ar Latviju daudzu gadu garumā.

Foruma norises laikā, īpašā izstādē bija iespējams apskatīt ekskluzīvas interjera dizaina paraugus un aprunāties ar uzņēmuma pārstāvjiem. Ekspozīcija, kuru KVIST Industries izstādīja pasākumā, tūlīt pēc pasākuma tika pārcelta uz RTU Dizaina Tehnoloģiju institūtu ar mērķi dalīties iedvesmā un idejās, kā arī stiprināt un attīstīt dizaina tehnoloģijas mēbeļu industrijā.

Dāvana Latvijas Valsts Prezidentam un Dānijas kroņprincim un kroņprincesei

Uz pasākumu radījām logo, kas tika īpaši veidots, lai akcentētu Dānijas un Latvijas sadarbību, īpaši dizaina jomā. Šis logo tika iegravēts ar lāzera tehnoloģijas palīdzību uz Latvijā ražotā krēsla un pasniegts saņēmējiem kopā ar logo aprakstu un tā skaidrojumu.

Ziedojums TabFab

Kvist Industries finansinsiāli atbalstījis jauno biznesa inkubatoru TabFab un pasākuma laikā tika svinīgi pasniegts dāvinājuma sertifikāts TabFab pārstāvei. Šis biznesa inkubators ir izveidots un aktīvi darbojas kā radošo industriju centrs Tabakas fabrikā Rīgā. Inkubators nodrošina labvēlīgu ekosistēmu radošo industriju sektorā, vienlaikus atbalstot tādus uzņēmējdarbības aspektus kā inovācijas, radošums un modernas tehnoloģijas.

Par KVIST

SIA KVIST savu darbību Latvijā uzsāka 2011. gada nogalē un ir Kvist Industries A/S grupas uzņēmums, kas Dānijā veiksmīgi darbojas mēbeļu tirgū jau 3 paaudzēs. Uzņēmums ir specializējies liekti līmētu mēbeļu, masīvkoka mēbeļu un mēbeļu detaļu ražošanā ar augstu pievienoto vērtību. Latvijas ražotnē Mālpils novada Upmalās strādā vairāk nekā 670 darbinieku un kopā Kvist Industries grupā nodarbināti ir vairāk kā 800 darbinieku. SIA Kvist ir strauji augošs uzņēmums un nesen atzīts kā viens no lielākajiem darba devējiem Pierīgā.

Uzņēmums rada augstas kvalitātes koka mēbeles kombinācijā ar metālu, plastmasu un polsterējumu klientiem Skandināvijā un starptautiskajā mēbeļu industrijā, nodrošinot pilnu pakalpojumu klāstu, sākot no prototipa izgatavošanas līdz pat galaprodukta piegādei.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment