Uzpeldējis video, kurā redzams, kā Žirinovskis sakaujas ar protestētāju un lamājas

Krievijas Liberāldemokrātu partijas līderis Vladimirs Žirinovskis  Maskavas  Puškina laukumā sarīkojis kautiņu, kad viens no protestētājiem  izteica politiķa virzienā nepatīkamu epitetu – “sūds”.

 

Videoklipā parādīts, kā pēc vienas no dalībnieku vārdiem Žirinovskis skriešanās uz viņa pusi un acīmredzami streiki, pēc kura likumpārkāpējs atrodas uz zemes.

….

(raksta turpinājums zemāk)


Meteorologs iezīmē, kāds klimats Latviju sagaida nākotnē; Skaidrs ir viens – mums būs jāpielāgojas

Esam piedzīvojuši vienu no karstākajām un garākajām vasarām. Klimata pārmaiņu dēļ šādas vasaras var kļūt biežākas, laikrakstam Latvijas avīze un portālam la.lv saka Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) meteorologs Andris Vīksna.

Viņš vērš uzmanību, ka klimata pārmaiņu dēļ būs jāpārskata meteoroloģijas centra brīdinājumu sistēmu, ieviešot jaunus kritērijus. Vai un kā mainīsies arī Latvijas laika apstākļu novērotāju un prognozētāju darbs?

Pilnu rakstu vari izlasīt spiežot ŠEIT


…..

(raksta turpinājums)

Video redzams un dzirdams, kā Žirinovskis pilnā rīklē kliedz: “Panāc šurp, nelietis,  panāc šurp!”- “Guli! Pēc tevi tūlīt ātrā palīdzība atbrauks, ieliks tevi uz  pusgadu psihiatriskajā slimnīcā! Aizveries, maitasgabals!” <…> “Es tevi iesēdināšu uz  trīs gadiem!” skaļi kliedza sašutušais politiķis, kurš arī nokrita cilvēku pūlī.

Tad viņa sargi sāka turēt jauno vīrieti, kas turpināja sašutuma vilni, bet pūlī bija dzirdami  saucieni”nodevējs”(tiesa, nav skaidrs kam tie bija adresēti…)

Lasi arī: Šlāgermūzikas fans Lauris Neilands kļūst par jaunās sezonas “X Faktora” pirmo “hītu”; Viņa izpildītā dziesma izpelnās sajūsmu

Jau vēstīts, ka svētdien Maskavā, Sanktpēterburgā un desmitiem citu pilsētu notika Navaļnija rīkoti protesti pret valdības lēmumu palielināt pensionēšanās vecumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment