Uzzini jau tagad, ko Jaunais Cūkas gads sola katrai zodiaka zīmei – ir labāk nekā domāju

2019.gada horoskops sola virzību uz priekšu finanšu, darba un mīlestības jomā. Turklāt gada saimniece palīdzēs nostiprināt veselību un uzpildīties ar pozitīvu enerģiju. Cilvēki sāks drošāk raudzīties nākotnē, priecāties par katru jaunu dienu. Pat tie, kas zaudējuši cerības kaut ko sasniegt lietišķajā jomā, strauji virzīsies uz loloto sapni.

Nākamā, 2019.gada dzīvnieks aizgādnis būs dzeltenā zemes Cūka, kas noslēdz horoskopa divpadsmit austrumu zīmju periodu. Šajā laikā ir jāizanalizē viss, ko paveici, jāsamierinās ar cilvēkiem, kā arī jāievirza politiskais kurss mierīgā gultnē. 2019.gada horoskops viesīs izmaiņas visās dzīves sfērās, likvidēs konfliktus un normalizēs attiecības starp cilvēkiem, raksta portāls la.lv.

Cūkas gads būs diezgan mierīgs un kontaktiem bagāts. Jo šim dzīvniekam piemīt labvēlīgums un taisnīgums. Tam ir pa spēkam īstenot apvērsumu ne tikai valstiskā līmenī, bet arī katra cilvēka personiskajā dzīvē. Cūku nebaida problēmas un šķēršļi, jo tā ir koncentrējusies uz mērķu sasniegšanu. Optimistiskā Cūka patiesi rūpējas ne tikai par savu labklājību, bet padara laimīgu arī tuvo cilvēku dzīvi.

 

2019.gadā daudzi izlems nomainīt ne tikai darbavietu, bet arī profesiju.

Iespējama pārcelšanās uz citu pilsētu vai valsti, materiāla stabilitāte un karjeras kāpums. Galvenais – būt drosmīgākam un neatlaidīgi tiekties pēc tā, kas aizvedīs pie spilgtām perspektīvām.

Daudzu cilvēku personiskā dzīve dzeltenās Cūkas gadā kardināli mainīsies. Vientuļie ļaudis beidzot sastaps cilvēku, ar kuru izveidos stipru ģimeni. Nebūs vietas bailēm un kautrībai, jo jūtas izrādīsies daudz spēcīgākas par šīm īpašībām. Lai gan nav cerību, ka visi iemīlējušies pāri saglabās attiecības. Jo Cūkai nav raksturīgs pastāvīgums un nopietnība. Bet – ja arī daži cilvēki izšķirsies, viņi paliks labos draugos ar bijušo partneri.

Ģimenes cilvēkiem 2019.gada horoskops neiesaka flirtēt ar pretējo dzimumu vai vēl vairāk – krāpt savu laulāto. Tieši otrādi – visus spēkus velti laulības nostiprināšanai, lai tajā nebūtu vietas neuzticībai un vieglprātībai.Finanšu joma Cūkas gadā būs labvēlīga, bet nauda nekritīs no debesīm.

Vajadzēs daudz strādāt, lai sakrātu pieklājīgu summu. Cūkai nepiemīt ekonomiskums, tāpēc cilvēki var vienkārši izšķērdēt naudu pa labi un kreisi. Galvenais – neņemt kredītus un neaizņemties no draugiem tādas summas, kuras neizdosies atdot īsā laikā.

Veselība var sašķobīties jau janvārī, prognozē 2019.gada horoskops. Īpaši, ja par to nerūpējas un nepievērš uzmanību satraucošiem simptomiem. Iespējamas hroniskas saslimšanas, lūzumi un sasitumi. Bet bēdāties nevajag, jo Cūkas gadam tik un tā raksturīga optimistiska noskaņa, izlēmīga darbība un vēlēšanos piepildīšanās.

 

Ar ko un kā sagaidīt dzeltenās zemes Cūkas gadu

Dzeltenā cūka pie vadības grožiem ķersies 2019.gada 5.februārī. Sagaidīt šo Jauno gadu vislabāk ir skaļā kompānijā pie bagātīgi klāta galda un dārgu lietu ielenkumā. Arī tērpam jāatbilst atmosfērai un jāizceļas uz pārējo viesu fona ar šiku un dārdzību. Dāvanas vislabāk pirkt austrumnieciskā, Cūkas gada stilā.

 

Mīlestības horoskops 2019.gadam

Mīlestības horoskops 2019.gadam prognozē personisko attiecību, ģimenes tradīciju nostiprināšanos un smalkjūtību saskarsmē ar tuviem cilvēkiem. Cūka palīdzēs salīgt mieru ar tiem, ar kuriem biji sastrīdējies iepriekšējā gadā.

 

Kopējā astroloģiskā prognoze 2019.gadā

Kopumā dzeltenās Cūkas gads iepriecinās ar harmoniju un produktivitāti. Tieši kādās zodiaka zīmēs visvairāk veiksies visvairāk 2019.gadā? Kādas uzvaras var iegūt Cūkas gadā, vai nepieciešams pielikt pūles? Kas tevi gaida darbā un radošajā dzīvē. Ko tev rāda Cūkas gads un ko ņemt vērā?

 

Austrumu horoskops 2019.gadam (Ķīniešu horoskops)

Dzeltenās Cūkas gads saskaņā ar ķīniešu horoskopu startēs 2019.gada 5. februārī. Tas ir sabiedrisks, labsirdīgs un taisnīgs dzīvnieks, kas dāsni padalīsies ar cilvēkiem ar savām labvēlīgākajām īpašībām. 2019.gada Austrumu horoskops sola samierināšanos, diplomātiju un miera vienošanās ne tikai starp cilvēkiem, bet arī starp lielu valstu vadītājiem.

 

Prognozes 2019.gadam

Cilvēcei nav pārliecības par nākotni, tāpēc daudzi cilvēki lasa prognozes 2019.gadam. Kas attiecas uz taro prognozi, tā izrādīsies ne pārāk labvēlīga 2019.gadā. Ja ticēt, piemēram, Vangas pareģojumiem, tad saskaņā ar tiem cilvēkus gaida lūzuma posms, un diez vai tas būs viegls.

Lasi arī: Lielais ķīniešu horoskops 2019. gadam – plašs materiāls par mīlestību, finansēm un veselību

Šķir otru lapu, lai izlasītu katras zīmes individuālo prognozi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment