Uzzini, kāpēc šī kūka sabojāja kāzas

 

Pēc tam, kad abi baznīcā bija teikusī viens otram savu “jā vārdu” un solījušies mūžīgu mīlestību, viņi devās uz svinību vietu, kurā vēlējās sagriezt kāzu torti un pacienāt savus viesus. Pāris bija nepatīkami pārsteigts par to, ka viņi nevarēja īsti sagriezt torti, tā bija cieta.

kūka2

Apkalpojošais personāls aiznesa torti uz virtuvi un tur to sagrieza, bet tad atklājās vēl kas nepatīkamāks. Izrādījās, ka torte ir sapelējusi. Viscaur tortes iekšienei bija atrodams zaļš pelējums.

“Menedžeris ieaicināja mana vīra māti virtuvē. Tad viņa iznāca ārā ar asarām acīs un šņukstot,” stāsta Reičela. “Viņa pastāstīja, ka torte ir sapelējusi. Mans vīrs sāka raudāt, jo viņš zināja, ka es būtu sagrauta. Un tā arī bija.”

kūka3

Apkalpojošais personāls glāba situāciju, nopērkot 3 brīnišķīgas tortes vietējā konditorejā. Bet tas tomēr nespēja pacelt un uzlabot līgavas garastāvokli. Viņa jutās apkaunota un pazemota.

Pēc tam kūkas cepēji atvainojās un teica, ka nesaprot, kā tāda situācija varēja rasties, jo visas kūkas ir svaigas un tā tika cepta iepriekšējā dienā.

kūka4

 

Kāda būtu jūsu reakcija līdzīgā situācijā? 

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Margarita</cite>

    kas tad ta par svarigiu lietu? kuka, nevesligie baltie milti ar balto cukuru, kuri veicina tauku uzkrasanos organisma….
    ta, ka neraudiet, bet priecajaties par to, ka nedabujat uzkrat liekos kilo.

  • <cite class="fn">anna</cite>

    kads bija apmainījis kūkas biskvītu pret vecu un paņēma svaigo.

Leave a Comment