Vācu salāti – labākā variācija, kas būs vīriešu iecienītākais ēdiens; Apēd 2 minūtēs

Vācu salātos izmanto svaigas, kvalitatīvas sastāvdaļas, piemēram, kartupeļus, gurķus, sīpolus, ābolus un dažādas zaļās lapas. Šīs sastāvdaļas nodrošina bagātīgu garšu un tekstūru.

Tie tiek gatavoti ar dažādām garšvielām un marinādēm, piemēram, etiķi, sinepēm, dillēm un cukuru. Šo sastāvdaļu kombinācija piešķir salātiem unikālu un sabalansētu garšu, kas ir gan svaiga, gan pikanta.

Kas jums jādara ar kāpostiem jūlija beigās un augusta sākumā, lai raža neliktu vilties: 6 vienkārši noteikumi

Dažos vācu salātu veidos,  tiek pievienots bekons vai speķis, kas piešķir bagātīgu un dūmu garšu. Bekons pievieno arī tekstūru un sātīgumu, kas padara salātus īpaši apmierinošus. Manā variācijā būs viena cita sastāvdaļa, kas arī tam piešķirs nedaudz sāta papildmomentu.

Lasi arī: Lavanda: trīs galvenie noslēpumi, kā audzēt šo skaisto ziedu, nezinot tos 

Tātad šodien jums pastāstīšu par manuprāt labāko variāciju vācu kartupeļu salātiem.

Ieejot Rīgas veikalā, lai nopirktu apavus, man sāka trīcēt rokas

 Precīzas sastāvdaļas būs atrodamas raksta beigās

Novārām kartupeļus ar mizu līdz gatavībai, nomizojam un sagriežam mazos kubiņos. Kartupeļus ieziežam ar augu eļļu un apslakām ar citronu sulu, apkaisām ar sāli un melnajiem pipariem.

Sasmalcinām pētersīļus un apkaisām ar tiem kartupeļus. Marinētus gurķus sagriežam mazos pusgredzenos un pievienojam kartupeļiem.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu slepeno sastāvdaļu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment