Kūpināto desu sagriežam mazos gabaliņos, sīpolu sagriežam mazos kubiņos. Sīpolu un desu pievienojam salātiem.
Pievienojam salātiem majonēzi un sinepes un rūpīgi samaisām.
Iegūstam vienkāršus, bet sātīgus salātus – tos var pagatavot gan kā uzkodu ikdienā, gan izmantot kā svētku galda sastāvdaļu.
Izmēģini arī tu šos burvīgos vācu salātus – tik smeķīgi, ka mēli var norīt. Būsim arī pateicīgi, ja padalīsies ar šo recepti sociālajos tīklos!
Sastāvdaļas
5 kartupeļi;
2 ēdamkarotes augu eļļas;
2 ēdamkarotes citronu sulas;
1/3 sāls;
1/3 tējkarotes melno piparu;
pušķītis pētersīļu;
5 marinēti gurķi;
1 sīpols;
150 grami kūpinātas desas;
1 tējkarote franču sinepju;
3 ēdamkarotes majonēzes.