Kūpināto desu sagriežam mazos gabaliņos, sīpolu sagriežam mazos kubiņos. Sīpolu un desu pievienojam salātiem. Pievienojam salātiem majonēzi un sinepes un rūpīgi samaisām.
Virtuves triks, kā ātri un viegli nomazgāt cepeškrāsns un mikroviļņu krāsns stiklu
Iegūstam vienkāršus, bet sātīgus salātus – tos var pagatavot gan kā uzkodu ikdienā, gan izmantot kā svētku galda sastāvdaļu.
Izmēģini arī tu šos burvīgos vācu salātus – tik smeķīgi, ka mēli var norīt. Būsim arī pateicīgi, ja padalīsies ar šo recepti sociālajos tīklos!
Sastāvdaļas
5 kartupeļi;
2 ēdamkarotes augu eļļas;
2 ēdamkarotes citronu sulas;
1/3 sāls;
1/3 tējkarotes melno piparu;
pušķītis pētersīļu;
5 marinēti gurķi;
1 sīpols;
150 grami kūpinātas desas;
1 tējkarote franču sinepju;
3 ēdamkarotes majonēzes.
Kūpināšanas process piešķir desai dūmu, sāļuma un nedaudz saldenas notis, kas rada bagātīgu garšu buķeti. Tas papildina kartupeļu salātu maigumu un piešķir tiem intensīvāku garšas dimensiju. Kūpinātas desas stingrā un sulīgā tekstūra lieliski kontrastē ar kartupeļu mīkstumu un gurķu kraukšķīgumu, radot interesantu un patīkamu kombināciju.
Šis solis arī pievieno olbaltumvielas un sāļumu, kas ne tikai uzlabo garšu, bet arī padara salātus sātīgākus un piemērotākus kā pamatēdienu.
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Augļu kokiem sārtojas lapas: tam ir nopietns iemesls – brīdina pieredzējuši dārzkopjiby Laura Kārkliņa
- Vīra dzimšanas dienā vīramāte pasniedza viņam dāvanu, pēc kuras viņa vairs nav laipni gaidīta mūsu mājāsby Rinalds Bergmanis
- Satikos ar vīrieti un līdz ausīm iemīlējos, bet viņš izvirzīja vienu nosacījumu, un tagad es nezinu, kā rīkotiesby Rinalds Bergmanis