Bretariānisms: vai cilvēki spēj iztikt bez ēdiena un ūdens?

Kādēļ gan lai cilvēks nevarētu uzņemt visu viņam nepieciešamo enerģiju, kas nepieciešama funkcionēšanai no vides tā vietā, lai uzņemtu barību un pārstrādātu to ļoti komplicētā procesā?

Indijas katoļu harizma arī tic tam, ka cilvēks spēj izdzīvot bez ēdiena. 

Zinātnieks Dens Radins skaidro:

Bretariānisma sekas ir tādas, ka cilvēka ķermenis spēj apkārtējo enerģiju pārvērst barības vielās, un kultivācijas procesa rezultātā šī spēja ļaus cilvēkam dzīvot komfortabli bez ēdiena un, iespējams, pat bez ūdens.”

Pralāds Džanī, garīgais skolotājs, bez ēdiena un ūdens nodzīvoja veselus 70 gadus! 

1

Viņš pats stāstīja, ka 11 gadu vecumā pie viņa ir ieradusies hinduisma dieviete Durga un teikusi, ka kopš tā brīža viņš vairs nedrīkst ēst un dzert.

Viņš tika testēts 2003. un 2010. gadā – Džanī tika stingri novērots 10 dienas, kuru laikā viņam netika dots ne ēdiens, ne dzēriens. Viņu slimnīcas darbinieki uzraudzīja 24 stundas diennaktī ar kamerām, kurās ir skaidri redzams, ka Džanī visu šo dienu laikā nebija ne ēdis, ne dzēris. 

Lasi vēl: Tu tos noteikti ēd katru dienu, bet nezināji, ka šie ēdieni var izraisīt vēzi

Arī Maikls Verners apgalvo, ka viņš 2001. gadā nebija ēdis normālu ēdienu. 2004. gada oktobrī viņu testēja 10 dienas intensīvās aprūpes slimnīcā Norvēģijā, un ārsti šajā laikā nenovēroja nekādas bīstamas psiholoģiskas pārmaiņas viņa organismā. 

Tātad – tas ir iespējams!

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment