Sarīvējam sieru.
Pievienojam ķiplokus pēc garšas, salātu pikantums būs atkarīgs no to daudzuma.
Sāli un majonēzi pievienojam pēc garšas. Jo vairāk majonēzes, jo sulīgāki salāti.
Tu vari pagatavot pats savu majonēzi – tā noteikti būs gardāka par veikalā pirkto.
Neaizmirsti pievienot pētersīļus, lai iegūtu svaigumu un aromātu.
Salātiem nav nepieciešama ilgstoša nostāvēšanās, tos var pasniegt uzreiz pēc pagatavošanas. Tie lieliski garšo kopā, piemēram, ar ceptu vistu.
Salātu sastāvdaļas:
2 burkāni (660 gramu);
150 grami siera;
5 olas;
Majonēze;
Sāls pēc garšas;
4 ķiploku daiviņas;
Pētersīļi pēc garšas.
Piecas zodiaka zīmes, kurām novembrī varētu uzspīdēt reta laime
Salātos burkānu spilgtā oranžā krāsa un olu dzeltenumi vizuāli padara ēdienu pievilcīgāku un apetītlīgāku. Krāsains ēdiens vizuāli piesaista, un tas bieži vien veicina arī labāku ēstgribu.
Ja tev noderēja šī recepte, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos. Priecāsimies arī par taviem komentāriem!