Vai vasara patiešām jau beidzas? Laika ziņu eksperts Toms Bricis atklāj precīzu prognozi nākošajai nedēļai

Foto – Pixabay

Pirmdien meteorologs Toms Bricis nāca klajā ar ziņām par laika apstākļiem, kādi gaidāmi šonedēļ. Tagad viņš ieskicējis pirmās prognozes par to, kāds tad laiks mūs sagaida arī nākošajā nedēļā.

Rīt, ceturtdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra iesils no +23 līdz +28 grādiem, un līdzīgi apstākļi saglabāsies arī piektdien. Brīvdienās kļūs nedaudz vēsāks, bet laiks joprojām būs silts.

Arī naktis tomēr kļūšot siltākas, salīdzinot ar nedēļas sākumu. Naktī uz ceturtdienu temperatūra vēl noslīdēs līdz +10 līdz +15 grādiem, bet piekrastē līdz +17 grādiem, bet nedēļas nogalē naktīs temperatūra būs starp +14 un +19 grādiem. Tātad, manāmi siltāks.

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi vēl: Prasīsies jau kāds siltāks apģērbs…. Meteorologs Toms Bricis atklāj, kad Latvijā paliks jau krietni vēsāks un rudenīgāks

Ceturtdiena būs saulaina un sausa visā Latvijā, bet nedēļas nogalē vietām var parādīties arī kādi negaisa mākoņi, kas, jāteic, daudziem dārziem nemaz nebūtu slikti. Piektdien lokāli negaisi iespējami Kurzemē un valsts centrālajā daļā, bet brīvdienās tos var gaidīt jau visos reģionos.

Turpmāk vest suni mašīnā varēs tikai ar speciālu aprīkojumu! Stājušies spēkā stingri likumi, kas attiecas uz visiem suņu īpašniekiem Latvijā

Foto – Pixabay

Lasi vēl: Panini ar divām maģiskām sastāvdaļām: ēdiens, kas apburs gardēžus

Bet ko tad laika ziņu eksperts sola par nākamo nedēļu? Šā brīža prognozes rādot, ka nākošās nedēļas sākumā laiks saglabāsies silts un vasarīgs. Tātad, no rudens vēl pagaidām ne miņas, un daudzus tas priecē!

Kā ātri un viegli piesaistīt naudas enerģiju? Padomi katrai Zvaigžņu zīmei līdz augusta beigām

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment