Vai vēl atceries Makgaiveru? Lūk, kā aktieris izskatās tagad!

 Šis 90-to gadu seriāls noteikti ir palicis atmiņā tikpat kā visiem, kas dzimuši pagājušajā tūkstošgadē. Šajā seriālā mēs visi redzējām tik daudz fizikas brīnumus, cik nebija pat fizikas mācību grāmatās!

1985.-1992.gadā uzņemtais seriāls Makgaivers Latvijā guva lielu popularitāti 90-to gadu otrajā pusē. Galvenais varonis Makgaivers jeb aktieris Ričards Dīns Andersons mums visiem parādīja lielu meistarību, veicot dažādus fizikas brīnumus labiem mērķiem.

NO WIKI:


“Makgaivers” (angļu: MacGyver) bija Lī Deivida Zlotova veidots amerikāņu asa sižeta piedzīvojumu televīzijas seriāls. Tā izpildproducenti bija Henrijs Vinklers un Džons Ričs. Seriālam bija septiņas sezonas, kuras visas demonstrēja ASV telekanāls ABC, kā arī citi televīzijas kanāli laika periodā no 1985. līdz 1992. gadam. 1., 2. un 7. sezona tika filmēta Losandželosā, bet 3.—6. Vankūverā, Britu Kolumbijā. Seriāla pēdējā sērija ABC kanālā tika rādīta 1992. gada 21. maijā.

“Makgaivera” sižeta līnija seko inteliģentajam, optimistiskajam, atbrīvotajam, izdomas pilnajam slepenajam aģentam Angusam Makgaiveram, ko tēlo Ričards Dīns Andersons.

Bērnībā neuzmanīgas apiešanās ar ieroci dēļ bojā gāja Makgaivera bērnības draugs Džesijs, tāpēc Makgaivers atsakās izmantot šaujamieročus (izņemot sākuma sērijā, kad viņš ar AK-47 šauj uz ienaidniekiem) un iespēju robežās cenšas izvairīties no vardarbības. Makgaivers strādā izdomātā organizācijā Phoenix Foundation Losandželosā, nereti strādājot arī “karstajos punktos”.

Ir pamati zinātnē, darbojies kā sapieris Vjetnamā (“Countdown”) un izdomātā ASV valdības aģentūrā Department of External Services (DXS), viņš tiek izmantots kā vispusīgs aģents, kurš spēj atrisināt plašu problēmu klāstu, izmantojot vienmēr līdzi esošo līmlenti un Šveices armijas nazi.


 

Kopš seriāla filmēšanas beigām ir pagājuši 25 gadi, tāpēc pieļaujam, ka arī tev būs interesanti uzzināt kā aktieris izskatās tagad!

Lasi arī: Kurzemnieks tiek pie lielas naudas; “Sākumā man šķita, ka tie ir 30 tūkstoši, bet beigās summa izrādījās daudz lielāka”

Lūk, filmas intro – tas noteikti atsvaidzinās atmiņu par seriālu!

Lasi vēl: Vai vēl atceries Reno no seriāla “Renegāts”? Lūk, kā viņš izskatās tagad!

 

Aktierim Ričardam Dīnam Andersonam ir 70 gadi. Viņam ir 13 gadus veca meita, taču sievas nav.

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt kā aktieris izskatās tagad!

 

Andersons pāris gadus pēc Makgaivera seriāla filmēšanas beigām turpināja ļoti veiksmīgu aktiera karjeru, taču 90-o gadu pašās beigās, viņa lomas sāka kļūt mazākas un retākas. Aktieris paralēli aktiermākslai pievērsās producēšanai un līdz šim brīdim lieliski apvieno šīs jomas savā profesionālajā darbībā.

Andersons ir vērā ņemami pieņēmies svarā un viņš vairs teju itin nemaz neatgādina to šarmanto jaunekli, kuru redzējām seriālā…

…drīzāk tādu stilīgu, omulīgu kungu labākajos gados.

Lasi vēl: Vai vēl atceries Reno no seriāla “Renegāts”? Lūk, kā viņš izskatās tagad!

Avots: imdb.com, youtube.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment