Vairs nekad neizmetiet panīkušas orhidejas! 20 g populāras garšvielas un augs atkal uzziedēs kā vēl nekad

Lai to izdarītu, paņemiet 20 g kanēļa un vienkārši ieberiet to orhidejas podā. Lieti noderēs arī kanēļa nūjiņa, ko var iespraust starp mulču.

Šī virtuvē iecienītā garšviela izceļas ar savām pretsēnīšu īpašībām. Tāpēc kanēlis palīdzēs glābt orhideju no daudzu slimību uzbrukumiem un baktēriju attīstības. Tas būs lielisks profilaktisks līdzeklis. Rezultātā augs atdzīvosies un nekavējoties atbrīvos jaunus pumpurus. Šī pieejamā garšviela ir barība un pretlīdzeklis pret kaitēm vienā pudelē.

Lasi vēl: Kā cīnīties ar tukšiem ziediem uz gurķiem: saglabājiet lieliska tautas līdzekļa recepti, kas sekmēs bagātīgu ražu

]

Jaunumi attiecībā uz ideju par odometra grozītiem auto un to nepielaišanu satiksmei

Kanēlis jāieber poda centrā, tur, kur aug orhideju lapas. Neaizmirstiet pievienot garšvielu arī uz pašas mulčas un uz saknēm. Vienam augam pietiks ar 20 g. Piecas dienas pēc šādas barošanas ziedu nedrīkst laistīt. Pretējā gadījumā kanēlis nespēs aktīvi cīnīties pret esošajām kaitēm.

Ja augs ir panīcis, kā arī, ja jācīnās ar kaitēkļu apkarošanu, tad šī garšviela jālieto reizi nedēļā. Bet profilaktiski kā papildmēslojumu kanēli pietiek lietot reizi 3 nedēļās vai pat retāk. Šādu mēslojumu var arī kombinēt ar citiem līdzekļiem.

Noteikti izmēģiniet šo risinājumu un dalieties savos iegūtajos rezultātos komentāros!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment