Vairs nemokos ar apavu smaku! Pat stiprā karstumā apavi nesmird. Dalos ar vienkāršu triku

Daudzi ir saskārušies ar situāciju, kad, ilgstoši valkājot apavus, apavos rodas nepatīkama smaka. Un dažreiz tas neaizņem daudz laika.

Ekstremāls karstums, nekvalitatīvs materiāls vai zolīte, un tagad kļūst neērti, ejot ciemos, novilkt apavus. Dažkārt tikko iegādātās jaunās drēbēs jūtama noturīga, nepanesama smaka.

Ir daudz veidu, kā atbrīvoties no “aromāta”. Apavus vēdina, mazgā, noslauka ar spirtu, amonjaku, ēteriskajām eļļām un atšķaidītu etiķi. Bet šie līdzekļi ne vienmēr ir pie rokas. Un dažus materiālus nevar samitrināt, pretējā gadījumā apavi var sabojāt. Tāpēc vēlos ieteikt vienu metodi, ko var izmantot uz jebkuras virsmas, nebaidoties sabojāt audumu, ādu vai mākslīgo ādu.

Zivis būs neapmierinātas, bet Dvīņiem izaicinoša diena; Dienas prognoze 25. jūnijam visām zvaigžņu zīmēm

Ko mums vajag

No visiem tautas līdzekļiem, par kuriem esmu lasījis vai dzirdējis, izvēlēsimies vienkāršāko. Parastā cepamā soda. Turklāt tas ir piemērots ne tikai ādas, gumijas un auduma apaviem, bet arī ziemas apaviem ar kažokādu. Īpaši svarīgi tas ir tādēļ, ka šādus apavus nemaz nevar saslapināt, vēl jo mazāk mazgāt.

Nu, soda var atrast jebkurā mājā. Šis ir ļoti lēts produkts. Varat to izmantot arī apmeklējot. Kamēr jūs mierīgi dzerat tēju ar draugiem, soda uzņemsies visus nepatīkamos darbus.

 

Bet kas ir jādara?

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment