Vanga savulaik sarindoja zvaigžņu zīmes 3 grupās: spēcīgākās, veiksmīgākās un likteņa nesaudzētās. Raugi, kurai no tām piederi tu!

Daudzi tic slavenās pareģotājas Vangas spējām, bet ir arī tādi, kas par tām šaubās. Taču nevar noliegt, ka šī apbrīnojamā sieviete savulaik stāstīja cilvēkiem par viņu dzīvi un likteni, iepriekš neko par viņiem nezinot.

Vairākas no viņas prognozēm jau ir piepildījušās. Vai pārējais piepildīsies, rādīs laiks.

Vangai nebija sveša arī astroloģija – viņa sadalīja apļa zīmes trīs grupās, piešķirot katrai no tām savas īpašības. Kādas? Uzzini rakstā!

Stiprākās zīmes

Šajā grupā Vanga iekļāva, viņasprāt, visspēcīgākās horoskopa zīmes. Cilvēki, kas dzimuši šajās zīmēs, spēj pārvarēt jebkādus šķēršļus ceļā uz mērķi. Turklāt gaišreģe uzskatīja, ka šiem ļaudīm piemīt ekstrasensoras spējas, kuras būtu jāattīsta apkārtējo labā.

Auns

Auns spēj aizraut un iedvesmot cilvēku masas. Viņiem ir vizualizācijas prasmes, kas ļauj manipulēt ar citiem un izvēlēties pareizo stratēģiju, kas ved uz mērķi.

 

Strēlnieks

Strēlnieks spēj izveidot dzīvi, par kādu sapņo. Ar ambīcijām un aizrautību viņš var atvērt jebkuras durvis un sasniegt izaugsmes līmeni, par kādu daudzi nekad nav sapņojuši. Viņš labprāt izmanto likteņa dāvanas, pilnveidojot tās savā labā.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs bieži šķiet neparasts – viņu nesaista tas, kas patīk visiem. Viņi atrod iedvesmu un spēku, daudz laika pavadot vienatnē. Šīs zvaigžņu zīmes pārstāvjiem piemīt dziedināšanas spēja – to attīstot, Ūdensvīrs var palīdzēt daudziem.

Jaunava

Jaunavas zīmē dzimušie ir apveltīti ar praktiskumu un paaugstinātu empātiju. Šīs zīmes pārstāji labi nolasa citu emocijas, tāpēc ar viņiem ir tik viegli komunicēt. Jaunavas sniedz citiem patiesi vērtīgus padomus un vienmēr ir gatavas palīdzēt. Tikai nekādā gadījumā šajā zīmē dzimušos nedrīkst aizvainot – tam var būt nepatīkamas sekas.

Auniem īpaši panākumi, bet Lauva realizēs savas idejas; Pāvela Globas dienas prognoze 15. septembrim visām zīmēm

Veiksmīgākās zīmes

Vanga uzskatīja, ka šajās horoskopa zīmēs dzimušie ir īsti veiksminieki. Pārdzīvojumi viņu dzīvē ir reta parādība, jo Fortūna visbiežāk ir viņu pusē. Visas nepatikšanas agri vai vēlu nokārtojas, bet neveiksmes beidzas pašas no sevis.

 

Vērsis

Vēršiem raksturīga apdomība un darba mīlestība, kas ļauj viņiem dzīvot bez bēdām. Vērši pastāvīgi saņem enerģiju no augstākajiem spēkiem un lieliski zina, kā pareizi pārvaldīt šo resursu. Šīs zīmes pārstāvju vienīgais trūkums ir ietiepība.

Zodiaka zīmes, no kurām labāk turēties pa gabalu un neuzsākt draudzību – citādi varētu nākties bēgt

Lauva

Vanga uzskatīja Lauvu par patmīlīgāko zīmi. Šī īpašība ļoti apgrūtina dzīvi, jo liek pastāvīgi pierādīt savu pārākumu. Bet, ja Lauvas sāk pamanīt apkārtējo jūtas, viņu dzīve kļūst daudz labāka.

Skorpions

Skorpioni tiek uzskatīti par savtīgāko zīmi. Viņi vēlas visu uzreiz. Tomēr reti kurš zina, ka Skorpions savā būtībā ir vispateicīgākais cilvēks, kurš nekad neaizmirst tos, kas viņam darījuši labu.

Zivis

Zivis ir draudzīguma un laipnības simbols. Tas palīdz šīs zīmes pārstāvjiem soļot pa dzīvi viegli un augsti paceltu galvu. Zivis bez īpašām pūlēm iepatīkas burtiski visiem. Zivis ir veiksminieces – ja tās nosprauž mērķi, tad var sagaidīt, ka to sasniegšana noritēs “kā pa sviestu”.

Zvaigžņu  zīmes ar sarežģītu likteni

Trešajai zīmju grupai ir sarežģīts liktenis. Gandrīz jebkurā jomā šo zīmju pārstāvji saskaras ar grūtībām un šķēršļiem, kas neļauj sasniegt mērķus.

 


Dvīņi

Vanga uzskatīja, ka Dvīņu gadījumā problēmas rada zema pašcieņa, kas traucē harmoniskai un mierpilnai dzīvei. Šajā zīmē dzimušajiem ir svarīgi neieciklēties uz paškritiku, atteikties no sliktiem ieradumiem, koncentrējoties uz savām priekšrocībām un stiprajām pusēm.

Vēzis

Vēža zīmē dzimušie ir pesimistiski noskaņoti cilvēki, kam raksturīgas garastāvokļa svārstības. Šiem ļaudīm bieži ir daudz problēmu, bet tā vietā, lai tās risinātu, viņi ieslīgst nepamatoti dziļā pašrefleksijā un sevis šaustīšanā. Vanga iesaka Vēžiem vērsties pēc palīdzības pie draugiem un nebaidīties atzīt neveiksmes.

Svari

Svari, pēc Vanga pārliecības, vēlas izpatikt visiem, taču tas nav reāli. Ir svarīgi koncentrēties uz savām izjūtām un pieņemt neatkarīgus lēmumus, neraugoties uz apkārtējo vidi. Klausi savai sirdij, un dzīve kļūs labāka!

 

Lasi vēl: Debesis viņiem dāvās laimi: ir nosauktas 2 Zodiaka zīmes, kas tuvākajā nākotnē ieies veiksmes un labklājības baltajā joslā – laime būs viņu pusē

 

Mežāzis

Mežāžiem gaišreģe ieteica uzņemties atbildību par savu rīcību. Patiešām, pateicoties apņēmībai, Mežāži var sasniegt daudz. Bet viņi neprot sevi pareizi novērtēt, un tā ir viņu problēma. Šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem vienmēr ir nepieciešams, lai viņa veikumu atzīnīgi novērtētu visi apkārtējie. Atsakoties no šādas iegribas, Mežāžu dzīve var mainīties uz labo pusi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment