Varasiestādēm izdevies noķert meitenītes izvarotāju, kuras fotogrāfijas tika publicētas internetā

Vācijas varasiestādēm izdevies ņokert mazās meitenītes izvarotāju, jo upuri fotogrāfijās atpazina radinieki, vēsta bild.de.

Vīrietis mēnešiem ilgi izvaroja mazo meiteni, uzņēma video un fotogrāfijas un publicēja tos tā saucamajā darknet, jeb tumšajā internetā (tas ir sava veida alternatīvais internets, kur lietotāji sērfo anonīmi)! Varasiestādēm nekādi neizdevās atrast noziedznieku, tāpēc tika nolemts spert pēdējo iespējamo soli (tas tika darīts galvenokārt arī tāpēc, ka bija skaidrs, ka meitenīte arvien atrodas briesmās un seksuāla vardarbība pret viņu varēj atkārtoties) – fotogrāfijas tika publicētas inyternetā, ar lūgumu atsaukties tos, kuri meiteni pazīst.

Lasi arī: Kurš pazīst šo meitenīti?! Izmeklētāji visā Eiropā meklē bērna seksuālo izmantotāju

Vāijas galvenais prokurors Georgs Ungefuks norāda, ka parasti pietiekot pierādījumu, lai noziedzniekus noķertu, nepublicējot upuru bildes. Tomēr šoreiz bez tā neesot bijis iespējams iztikt. “Viņš darbojās ļoti apzināti un uzmanīgi, neatstājot nekādas pēdas,” norāda G. Ungefuks.

Stratēģija nostrādāja – meitenes māte un vecvecāki ieradās policijas iecirknī un uzrakstīja iesniegumu pret sievietes dzīvesbiedru. Radinieki bija atpazinuši meiteni ziņu materiālos.

Aizdomās turamais izrādījies Vācijas pilsonis un 24 gadus vecs. Policija norāda, ka viņš vismaz 9 reizes seksuāli izmantojis upuri un materiālus publicējis internetā. Ar meiteni tagad strādā psihologi.

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment