Vārītu biešu salāti vācu gaumē. Veselīgi, vienkārši un nekad neapnīk. Gatavot var visu gadu!

 

Arī siļķes fileju sagriežam kubiņos.

Sīpolu smalki sakapājam, ābolu sagriežam mazos gabaliņos.

Sastāvdaļas sajaucam salātu bļodā.

Lai pagatavotu mērci, apvienojam medu ar sinepēm, augu eļļu un citronu sulu. Apmaisām mērci un pievienojam to salātiem.

Sanāk pārsteidzošs, grezns un apetīti rosinošs ēdiens, ko varam gatavot ne tikai katru dienu, bet arī celt svētku galdā.

Siļķi izvēlamies pēc savas gaumes un, ja patīk sāļāks variants, tad sāli salātiem nav jāpievieno. Kā alternatīvu siļķēm varam izmantot skumbriju vai jebkuras citas sālītas zivis.

Sastāvdaļas:

2 bietes;
1 siļķes fileja;
1 skābs ābols;
1 sīpols;
Sinepju graudiņi un medus pa 1 tējkarotei;
2 ēdamkarotes augu eļļas;
0,5 tējkarotes parasto sinepju;
Sula no citrona pusītes.

 

Izmēģini arī tu šos lieliskos salātus, nenožēlosi! Ja tev garšoja, noteikti padalies ar recepti sociālajos tīklos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment