Vārītu biešu salāti vācu gaumē. Veselīgi, vienkārši un nekad neapnīk. Gatavot var kaut visu gadu

Šie ātri un vienkārši pagatavojamie salāti ir ļoti uzturvielām bagāti un pārstāv Vācijas kulinārijas tradīciju, kas izceļas ar vienkāršību, sātīgumu un autentisku pieeju.

Galvenā salātu sastāvdaļa ir bietes, kas piešķir tiem īpašu garšu. Biešu saldums rada patīkamu kontrastu ar sāļākām vai skābākām piedevām. Atkarībā no pagatavošanas metodes, to kraukšķīgums vai maigums salātiem piešķir papildu tekstūras nianses.

Biešu spilgti sarkanā vai dzeltenā krāsa piešķir salātiem vizuālu pievilcību. Bietes ir bagātas ar vitamīniem, minerālvielām un antioksidantiem, kas padara salātus ne tikai garšīgus, bet arī veselīgus.  Bietes labi sader ar dažādiem sieriem, riekstiem, zaļumiem un mērču variācijām, piešķirot salātiem daudzveidīgas garšu kombinācijas.

Lasi arī: Mans eksperiments izdevās: izglābu savus gurķus no kaitēkļiem un turpinu novākt ražu pilniem spaiņiem

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Parastas pankūkas vairs negatavoju, jo atradu recepti, kas tagad ir “mūsējā”- ļoti garšīgi un viegli pagatavojama

 

 

Pagatavošanas gaita:

Bietes var vārīt, bet, ja nepaslinkosi un dārzeņus izcepsi cepeškrāsnī, iegūsi vienkārši pārsteidzošu salātu garšu un aromātu. Ceptas bietes ir daudz garšīgākas un veselīgākas, tām piemīt īpaša garša.

Bietes atdzesējam un sagriežam kubiņos.

 Arī siļķes fileju sagriežam kubiņos.

Sīpolu smalki sakapājam, ābolu sagriežam mazos gabaliņos.

Sastāvdaļas sajaucam salātu bļodā.

Galbenā salātu “rozīnīte”gan ir mērce! Par to raksta otrā lapā!

Apstiprina jaunu likumu par internetbanku lietošanu – tas stāsies spēkā no nākamā gada 1.janvāra un ietekmēs lielāko daļu Latvijas iedzīvotāju

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment