Dūmvads tagad pašattīrās, un uz jumta nav jākāpj: pazīstams krāšņu meistars dalījās noslēpumā

Iesākumā vajadzēs kartupeļu mizas. Domāju, ka tev nebūs problēmu tās sagādāt. Kurināšanas laikā vienkārši iemet mizas krāsnī.

Degšanas procesā sāksies cietes izdalīšanās, kas izies pa caurulei un absorbēs kvēpus. Kvēpi kļūs mīksti un sāks lobīties nost no caurules sieniņām.

Pēc tam paņem valrieksta čaumalu. To arī būs viegli atrast; ir pat it reklāmas, kur valrieksta čaumalas pārdod maisos.

Iemet krāsnī čaumalu, tuvojoties kurināšanas beigām. Tas radīs augstu temperatūru, kas ir pietiekama, lai sadedzinātu mīksti palikušos kvēpus.

Lasi arī: Sieviete no 8 veciem paliktņiem uzbūvēja lapeni un tagad izbauda atpūtu

Ja tev noderēja šī informācija, padalies tajā ar draugiem!

Leave a Comment