Pagatavošanas gaita:
Baltmaizes šķēles sagriež kubiņos un aplej kubiņus ar pienu. Maizi samīca tā, lai tā pārvērstos biezā pastā. Sakapā lociņus un smalkas rīves sarīvē cieto sieru. Šīs sastāvdaļas pievieno baltmaizes masai.
Pievienojiet sāli, maltus melnos piparus, muskatriekstu un maltu koriandru. Visu labi samaisa. Pievieno olas un rīvmaizi, un visu ļoti rūpīgi samīca.
Cepamajā traukā ielej ūdeni. Pievieno smaržīgos piparu graudus un lauru lapas. Sagriež sīpolu un liek cepamā trauka apakšā. Ar rokām, kas iepriekš samitrinātas siltā ūdenī, izveido divas maltās gaļas ruletes formas un ieliek cepamajā traukā.
Cepamo trauku liek cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem un cep aptuveni 60 minūtes.
Lasi arī: TV šovu zvaigznes Magones kavalieris paziņojis grandiozus jaunumus
Apetītlīgā rulete pēc holandiešu receptes ir gatava! Sagrieziet to porcijās un pēc pasniedziet kopā ar iemīļotām piedevām.
Cepti kartupeļi ar parmezānu un garšaugiem ir lieliski piemēroti šim ēdienam. Ar šādu dārzeņu piedevu sulīgā rulete tiks noēsta dažu minūšu laikā.
Tevi noteikti interesēs
- Kā barot pupiņas dažādos augšanas posmos, lai iegūtu bagātīgu ražuby Anete Vītola
- Postošs negaiss un krusa: sinoptiķi steidzami nākuši klajā ar brīdinājumu par laika apstākļiem ceturtdien daļā Latvijas teritorijasby Laura Blūma
- Zemeņu ievārījumu vāru tikai pēc šīs receptes – saglabājas gan garša, gan smarža, un arī bez biezinātājiem tas ir biezsby Rinalds Bergmanis