Smalkā sastāvdaļu kombinācija padara to neaizmirstamu garšīgu. Neteikšu, ka tas viss dēļ ābola, kas ir iekļauts sastāvā, bet tas noteikti dod savu ieguldījumu.
Nevajag neko vārīt vai cept, ja negribas. Bet personīgi mēs dodam priekšroku šiem salātiem ar mājās gatavotiem grauzdiņiem.
Sāksim gatavot:
Sagrieziet rupjmaizi vai baltmaizi kubiņos. Liek tos maisiņā, sāli un pievienojam garšvielas pēc garšas, kā arī nedaudz eļļas (olīvu vai dārzeņu). Maisiņā visu kārtīgi sakratiet un samaisiet. Tālāk liekam uz cepešpannas (es ne ar ko nepārklāju, bet var likt uz cepamparīra) un liekam cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 150°C uz 10-15 minūtēm.
Tagad pāriesim pie salātiem. Šķiņķi sagriež pēc vēlēšanās. Man patīk griezt strēmelēs. Un, manuprāt, šī griešana šeit ir piemērotāka nekā kubiņos, jo būs rīvēti produkti.
Meteorologs Jānis Trallis nācis klajā ar nepatīkamām prognozēm par tuvākajā laikā gaidāmo Latvijā
Ābolu nomizo un izņem serdi. To var sagriezt strēmelītēs, sarīvēt uz rupjās rīves vai tāpat kā es to darīju uz korejiešu burkānu rīves.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…..
Tevi noteikti interesēs
- Ja vēlaties zemenes kulaka izmērā, tad ir jāveic viena būtiska darbībaby Anete Vītola
- Sinoptiķi snieguši neiepriecinošu prognozi gaidāmajai vasarai – jūlijs un augusts būs anomāliby Sandra Ločmele
- Kad aizeju no mājām, es vienmēr izlietnē nolieku glāzi un papīra lapu – tā es jūtos drošāk un paskaidrošu kāpēcby Ļena Sokolova