Pārlej ar citrona sulu, lai tā nekļūtu tumšāka, labi samaisa un pievieno šķiņķim. Labāk ir ņemt cietas ābolu šķirnes, saldskābo, sulīgu, piemēram, vecmāmiņu.
Svaigus burkānus sarīvē uz smalkās rīves. Tādā veidā tas salātos būs maigāks. Sarīvē cieto sieru. Ievietojiet tos bļodā ar pārējām sastāvdaļām. Tagad ierīvējam dažas ķiploka daiviņas, pievienojam nedaudz majonēzes un visu labi samaisām.
Lasi vēl: Pāvels Globa šīm divām zodiaka zīmēm septembra beigās, ar lielu iespējamību, prognozē finansiālu veiksmi
Ja jums nepatīk majonēze, varat to aizstāt ar dabīgo jogurtu vai skābo krējumu. Es salātiem nelieku sāli, bet izmantoju savu garšu.
Bagātība, slava un negaidīti panākumi ir ceļā: TOP 5 laimīgākās zvaigžņu zīmes
Salāti ir gatavi! Es to parasti pasniedzu uz plakana šķīvja ar grauzdiņiem apkārt. Neiesaku tos uzreiz pievienot salātiem, lai tie nesamirktu. Salāti ir maigi un pikanti, tāpat kā grauzdiņi. Labu apetīti!
Produkti:
– rupjmaize vai maize
– sāls – pēc garšas
– garšvielas grauzdiņos – pēc garšas (man ir salātu maisījums)
– augu eļļa – 1 ēdamkarote.
– šķiņķis – 150 g
– saldskābais ābols – 1 gab.
– citronu sula – 1 ēdamkarote.
– burkāni – 1 gab.
– cietais siers – 50 g
– ķiploki – 2 krustnagliņas
– majonēze – 2 ēd.k.
Lasi vēl: Man likās, ka gatavoju visgaršīgāko gaļu, līdz izmēģināju drauga gaļu (es prasīju recepti un tagad dalos ar jums)
Noteikti izmēģiniet šos salātus, lai dažādotu savu galdu.
Tevi noteikti interesēs
- VID atklāj, ka stingrāk pievērsīs uzmanību šīm lietām attiecībā uz iedzīvotājiem, lai izvairītos no pārkāpumiemby Sandra Ločmele
- Latvijā aizvien pieaug vilku, lāču un citu lielo plēsēju skaits: mednieki un ministrija ceļ trauksmiby Laura Blūma
- Dīzeļu jaunā testēšanas kārtība: šogad vēl būs iespējams ”izbēgt” no šīs pārbaudes, tomēr nākamgad gan tā nebūsby Sandra Ločmele