Veiksme aizies, bet zaļais pūķis būs nikns: šos ēdienus nevajadzētu likt uz Jaungada galda

Jaungada vakars daudziem tradicionāli tiek uzskatīts par vienu no galvenajām brīvdienām, kam viņi sāk gatavoties vairākas nedēļas iepriekš. Īpaša uzmanība vienmēr tiek pievērsta gardumiem.

Eksperti ir pastāstījuši, kādus ēdienus labāk nelikt uz svētku galda, lai neapvainotu galveno 2024. gada simbolu – Zaļo meža pūķi.

Jāsaprot, ka Jaungada galds ir rūpīgi jāizdomā. Pirmkārt, saskaņā ar Zaļā meža pūķa vēlmēm. Jau sen zināms, ka šī zīme mīl radošumu un fantāziju, tāpēc likt uz galda banālus gardumus noteikti nav vērts.

Īpaši spēcīgi Zaļais meža pūķis mīl zivis, kā arī jūras veltes. To klātbūtne uz svētku galda būs vairāk nekā piemērota. Līdzīga situācija ir ar pikantām garšvielām. Piemēram, pipari, ķiploki un ingvers.

Galvenais 2024. gada simbols dod priekšroku tikai un vienīgi mājās gatavotiem ēdieniem.

Lasi vēl: Kā pagatavot smiltsērkšķu tēju pat no saldētām ogām, lai tā nezaudētu savas priekšrocības

Jūs varat piesaistīt pārpilnību mājoklī ar augļu palīdzību. Galvenajam 2024. gada simbolam patiks citrusaugļi. Tas ietver mandarīnus un apelsīnus.

Lasi arī: Kāpēc dzemdē sievietes pēc 40 gadiem?

Tomēr ir ēdieni, kurus ir stingri aizliegts likt uz galda. Pretējā gadījumā pastāv risks pastāvīgi aizbiedēt veiksmi prom no mājām. Starp šādiem ēdieniem ir jebkuri gardumi no vistas vai truša. Turklāt zaļajam meža pūķim nepatīk pusfabrikāti un konservi. No tiem arī vajadzētu izvairīties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment