Veneras naudas dāvanas: kam no zodiaka zīmēm būs finansiāla veiksme no 11. jūlija

Vairākus pārstāvjus labvēlīgi ietekmēs pārpilnības planēta, kas pārceļas uz Lauvas zvaigznāju.

No 11. jūlija Venera ieiet Lauvas zīmē un tur paliks līdz 5. augustam. Mīlestības, skaistuma un naudas planēta šajā zīmē jūtas lieliski un labprāt dalās savās dāvanās ar pārstāvjiem.

Un šajā periodā būs iespējams “uzpumpēt” visas dzīves sfēras. Veneras devīze Lauvā ir pastāvīgi dāvināt naudu un mīlestību. Daudzām zvaigžņu  zīmēm izdosies parādīt savas labākās puses, iegūt priekšnieka atbalstu un perioda beigās pakāpties pa karjeras kāpnēm.

Taču galvenais šī tranzīta uzdevums – palielināt peļņu. Nauda nāks no nekurienes. Iespējams, jums tiks atmaksāts kāds vecs parāds, pats priekšnieks piedāvās algas palielinājumu, kā arī ir vērts apsvērt iespēju atvērt savu uzņēmumu. Tieši šis aspekts var dot labu sākumu biznesam, ko tu dedzini ar visu dvēseli.

Piemēram, jūs spējat radīt skaistas gleznas – ir pienācis laiks padomāt par to pārdošanu. Venerai patīk skaistums, un Lauva mīl strādāt savas laimes labā. Apvienojiet šos divus jēdzienus un “nogremdējiet” savu biznesu. Tiem, kuri ir vēlējušies sākt rakstīt blogus, šis ir labākais laiks, lai sāktu.

Skorpiona pašizaugsmes diena, bet Strēlniekam – jaunas iespējas; Pāvela Globas dienas prognoze 12. jūlijam visām zīmēm

Venera Lūkā ir saistīta ar romantiku un flirtu. Šis aspekts ietekmē cilvēku attiecības, taču tikai uz labo pusi. Laulātie pāri varēs no jauna iekurināt kaisles uguntiņu, un tie, kam nepieciešama pretējā dzimuma uzmanība, uzsāks jaunu romānu.

Lauva dievina sevi, viņam ir lieliska pašcieņa, tāpēc tas ir grēks neizmantot tranzītu un neizmantot sevi jaunā sabiedrībā. Jau minējām, ka vari sākt rakstīt blogus, turklāt šis ir lielisks laiks paplašināt savus biznesa sakarus un mainīt darbu. Jebkurš risks būs attaisnojams, tas novedīs pie personīgās izaugsmes.

Vai gurķu lapas ir jāapgriež, lai iegūtu labu ražu? Kā to paveikt siltumnīcā un atklātā laukā

Lasi vēl: Ātra personības analīze: ko jūsu sejas forma liecina par jūsu personību

Taču arī labākais, ko var dot Venēra, ir finansiālā izaugsme un pārpilnība. Naudas planēta uz panākumiem vedīs vairākas zvaigžņu zīmes uzreiz. Tām nav jābaidās no pārmaiņām: ir pienācis laiks uzticēties liktenim un spert soli nezināmajā.

 

 

Šķir otru lapu, lai noskaidrotu laimīgās zvaigžņu zīmes….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment