Veneras naudas dāvanas: kam no zodiaka zīmēm būs finansiāla veiksme no 11. jūlija

Lauva 

Veneras naudas dāvanu pirmais rindā ir Lauva. Šīs zīmes cilvēki visu laiku būs labā noskaņojumā, viņi ar savu noskaņojumu piesaistīs veiksmi. Ienākumu pieaugums būs jūtams jau no perioda pirmajām dienām, bet maksimālais ieguvums gaida Lauvas mēneša beigās. Nav jābaidās ieguldīt saņemtās finanses. Jebkurš ieguldījums “naudas Venerā” nesīs dubultu peļņu.

Svari

Sākot ar 11. jūliju, Svaru stāvoklis uzlabosies. Venera ļaus viņiem kļūt par labāko sevis versiju, pārsteigt priekšnieku ar savu izdomu un “izsist” ilgi gaidīto prēmiju. Svariem gribēsies vairāk, piemēram, karjeras izaugsmi. Taču pagaidām vajadzētu apmierināties tikai ar naudu, kas turpinās ienākt šī apļa pārstāvja budžetā.

Zivis

Venerai parasti nepatīk ūdens stihijas zīmes, taču šoreiz Zivis bija starp laimīgajām. Šīs zīmes cilvēkiem paveiksies, ja viņi saņems naudu no negaidīta avota. Un arī regulāri gūt peļņu. Tagad ir vērts izmēģināt jebkuru biznesa plānu un eksperimentēt ar investīcijām. Ir tikai jārīkojas nedaudz pārliecinošāk, pēc tam ilgstoši priecāties par Veneras dāvanām.

ŠĀdi gatavotu zivi vēl nebūsi ēdis – ģimene prasīs vēl un vēl

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment