VIDEO. Avārija uz Ventspils šosejas: izglābās no nāves pēdējā brīdī…

Ekrānuzņēmums no LNT raidījuma "Degpunkts".

Arī trešdien, 29. augustā, uz Ventspils šosejas noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīta vieglā un smagā automašīna. Cietušais “Mercedes Benz” šoferis slimnīcā nogādāts smagā stāvoklī, ciešot no smagām galvas, kāju un roku traumām, vēstī LNT raidījums “Degpunktā” un raksta portāls skaties.lv.

Automašīnu vadītājus, kuri ap plkst.9.30 bija izvēlējušies doties pa Jūrmalas apvedceļu, sagaidīja nepatīkams brauciens. Uz Ventspils šosejas pie Varkaļu kanāla policija daļēji bloķēja satiksmi. Automašīnas uz priekšu brauca gausi.

Avārijā starp vieglo un kravas automašīnu smagi cieta “Mercedes-Benz” šoferis, kura spēkrats “driskās mētājās šosejas malā”. “Scania” šoferis tikmēr staigāja pa šosejas malu un prātā pārcilāja tik tikko notikušo nelaimes gadījumu.

“Scania” šoferis stāsta raidījumam: “Braucu no Ventspils puses. Tas “Mercedes” pārnāca pāri manā braukšanas pusē. Es pa gabalu jau redzēju, ka viņš līkumā. Tad viņš nāca man virsū, es paņēmu virzienu, cik vien var – pa labi. Vēl nedaudz un būtu grāvī… No manas puses laimīgi, bet viņš ietriecās pilnībā iekšā…Riktīgi slīpeniski nāca man virsū…varbūt zaudēja kontroli, aizmiga vai slikti palika…kaut kas tāds. Ietriecās sānā, jā”.

Vieglās automašīnas šoferis par mata tiesu izglābās no bojāejas. Jau saņemot izsaukumu, mediķu brigāde nojauta, ka par šī cilvēka dzīvību būs jācīnās smagi un izsūtīja specializētu ekipāžu kritiskākajiem gadījumiem.

Pēc apkārtējo apraksta, vieglās automašīnas vadītājs bija gandrīz 70 gadus vecs. Liecinieki neizslēdz iespēju, ka vīrietim pie stūres palicis slikti un tāpēc nav spējis novaldīt spēkratu, ziņo “Degpunktā”.

Lasi arī: “Zebra” dod padomus, kas noderēs katram vecākam – kā bērnam droši nokļūt līdz skolai

Avarējušo “Mercedes” aizveda evakuators, un 50 metru rādiusā izmētātie metāla un plastmasas gabali visai operatīvi tika novākti.

Ap plkst.11 satiksme uz Ventspils šosejas tika atjaunota.

Šķir otru lapu, lai apskatītos sizētu no notikumu vietas

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment