VIDEO: “Es zinu, ka daudzi cilvēki ir ar slimiem nerviem” – Sipeniece stāsta, kāpēc 14 dienas nav izgājusi no mājas

Ar atklātu interviju Latviju pārsteigusi populārā pasākumu vadītāja, TV seja  Baiba Sipeniece – Gavare, kura pirms kāda laika, Covid-19 krīzes kontekstā, bija kritusi Latvijas iedzīvotāju nežēlestībā. 

 

Atgādinam, ka Baiba, sākoties Covid-19 krīzei, atradās ārzemēs – viņa bija devusies slēpošanas ceļojumā uz Austriju, par ko toreiz saņēma pamatīgu kritikas devu internetā.

 

Sipeniece toreiz rakstīja;

“Es mazlietiņ uz savas ādas to arī izjutu, jo viens no vietējiem zinātniekiem mani teju vai pasludināja par masu slepkavu. Tas bija, manuprāt, pārspīlēts solis no šā cilvēka puses. Otrkārt, es aicinu katram pašam par sevi atbildēt un nenodarboties ar sabiedrības kritizēšanu un nosodīšanu.”

 

Tagad viņa beidzot atklāti runā par savu pašizolācijas laiku, un bailēm kuras piedzīvojusi! Vairāk par to varēs uzzināt jau šovakar  kanālā “STV Pirmā!” raidījumā “Kā tev iet”?

Cita Latvijā labi zināmā TV personība Dagmāre Legante, kura ir jaunā raidījuma vadītāja, intervēs Baibu!

Tomēr nelielu ieskatu par notikošo Baiba Sipeniece – Gavare un raidījuma producenti publicējuši jau tagad!

Lasi arī: Ekonomikas ministrija nāk klajā ar būtisku ziņu visiem dzīvokļu īpašniekiem un īrniekiem

Piemēram, Baiba raidījumā pastāstīja par savu pieredzi ar pašizolēšanāss laiku! Viņa atklāj, ka visu šo laiku burtiksi pavadījusi mājās, jo viņai bija bail no cilvēku reakcijas pēc Austrijas brauciena skandāla.  “Daudzi cilvēki ir slimi ar nerviem… sāks mani filmēt, fotografēt, ej tu pēc tam skaidrojies,” – pastāstīja Baiba.

Vairāk video:

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment