Video: izlutinātākā jauniete, kāda redzēta – pretīgi, kā viņa izturas pret savu vectēvu!

1

Tu noteikti nevēlētos šķērsot emocionāla, izlutināta, iedomīga jaunieša taku, kuram visa viņa dzīve ir mobilais telefons – tas laikam ir trakākais savienojums.

Tomēr kādam ir izdevies nofilmēt video ar, iespējams, trakāko šāda jaunieša savienojumu. Atgadījums ir noticis kādā Amerikas lielveikalā – izlutināta, nepacietīga jauniete kliedz un lamājas uz vecāka gada gājuma vīrieti, jo viņi nav paspējuši uz iPhone telefona labošanas pierakstu.

Viņi iepriekš bija pierakstījušies uz vizīti iPhone labošanas birojā, bet pirms tam izdomājuši mazliet iekost, tādēļ stāvējuši kādas ēdināšanas iestādes rindā, kas manāmi ir ieilgusi, liekot nokavēt pierakstu.

Zaļo matu īpašniece ir dzirdama, bļaujot uz savu vectēvu: “Es negribu gaidīt stulbajā rindā 20 minūtes, nedarot pilnīgi neko, kamēr mums jau bija jābūt uz norunāto tikšanos!”

Lasi vēl: NEKAD nesūciet zilumus uz kakla – šim jaunietim tas beidzās ar nāvi!

 

Vecākā gada gājuma vīrietis izrāda apsveicamu pacietību, un izskatās, ka viņš nekādīgi nereaģē uz pusaudzes nepiedienīgo valodu un cieņas trūkumu.

Arī meitenes žestikulācija ir ļoti izlecoša. “Es visu dienu esmu izbadējusies!” kliedz meitene, līdz viņas kliedzieni pārvēršas asarās, jo viņa sāk baidīties, ka pazaudēs vietu rindā pēc ēdiena.

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzsāc gadu, satiekot savu veiksmi! Tava Laimīgā biļete atrodas šeit: https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Neatliec uz rītu, ko vari izdarīt jau šodien. Paņem savu Džekpotu nesošo Laimīgo Biļeti jau tagad un sāc 2017. gadu ieejot dzīvē, par kādu vienmēr esi sapņojusi!

    • <cite class="fn">Klaidonis</cite>

      Neviens vectēvs vai vecāmāte neko labāku nav pelnījuši , ne Amerikā , ne Latvijā. Lai laiza tālāk pakaļas saviem neveiksmīgā aborta augļiem. Tā vajag!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Tā nav lutināšanas vaina,bet psihiska problema.

Leave a Comment