VIDEO. Pierīgā notikusi vērienīga laupīšana; Aplaupītā ģimene lūdz sabiedrības palīdzību

Nezināmi ļaundari Latvijas simtgades svinību vakarā veikuši vērienīgu laupīšanu kādā privātmājā – no mājas pagalma aizdzītas divas automašīnas un nozagta vērienīga naudas summa. 

Stopiņu novada Dzidriņu ciematā nezināmie ļaundari Latvijas simtgades vakarā apzaguši privātmāju un no mājas pagalma aizdzinuši divas automašīnas, vēsta LNT raidījums “Degpunktā”.

Zagļi sagaidījuši, kad galvaspilsētā sāksies uguņošana, un iekļuvuši ēkā, nevienam nemanot.

Vienā no Dzidriņu ciemata Saveļu ielas privātmājām nesen ievākusies jauna ģimene. Nepaspējuši vēl pabeigt remontdarbus, kad jau sastapušies ar zagļiem, kuri ielīduši teritorijā un aizdzinuši divas vieglās automašīnas. Nama saimnieki jau vairākas dienas lauza galvu un sev jautā, vai noziegums tika rūpīgi plānots un viņi izsekoti, vai arī ļaundari nejauši uzskrējuši virsū lielajam ķērienam.

Iespējams, ļaundari zinājuši, ka ģimenei bijusi sakrāta pietiekoši liela naudas summa kādām ceļojumam, un zagļi to cītīgi meklējuši. Beigu beigās noziedznieki izvandījuši visu māju, atraduši naudu, kā arī “BMW” un “Toyota CH-R” atslēgas.

Nozagto spēkratu vērtība ir aptuveni 30 000 eiro. Kaut arī abi transportlīdzekļi ir apdrošināti, īpašnieki jau vērsušies sociālajos tīklos ar lūgumu palīdzēt.

LA.lv
Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment