VIDEO: Saimniece gadiem ilgi nezināja dzīvokļa noslēpumu. Redzot, kur no viņas skapja ved kāpnes, jūs noteikti pārbaudīsiet arī savu

Saimniece gadiem nezināja par dzīvokļa noslēpumu. Ieraugot, kur ved kāpnes no viņas skapja, jūs noteikti pārbaudīsiet arī savu mājokli!

Mājokļa saimniece gadiem ilgi dzīvoja savā dzīvoklī un nenojauta par dzīvesvietas galveno noslēpumu. Vien nejauši meitene ieraudzīja kāpnes, kas no viņas veļas skapja ved lejup, un uz visiem laikiem zaudēja mieru. Spriežot pēc atrastās telpas interjera, mājokļa saimniecei noteikti ir slepens dzīvokļa biedrs.

TikTok platformas lietotāja ar segvārdu abi_mia14 padalījās ar notikumu, kas viņas dzīvi sadalīja pirms un pēc. Meitene paskaidroja, ka gadiem dzīvoja vienā un tajā pašā dzīvoklī un pat nenojauta, kādus noslēpumus glabā viņas dzīvesvieta.

 

TikTok lietotāja abi_mia14

Saskaņā ar meitenes vārdiem, viņa nolēma ieviest kārtību savā apjomīgajā skapī un uztaisīt remontu. Kad meitene noņēma linoleju, viņa zem tā atklāja lūku un netīrus pakāpienus, kas veda uz pagrabu.

 

Nokāpjot pa kāpnēm, abi_mia14 ieraudzīja telpu, kas izskatījās apdzīvota. Video meitene ir uzfilmējusi pagraba sienas, uz kurām ir izkārti plakāti, un viņa pauž pārliecību, ka telpā kāds dzīvo.

Lasi arī: Wall Street Journal atklājis patieso iemeslu, kāpēc no Microsoft tika izmests Bils Geitss

 

“Esmu simts procenti pārliecināta, ka te kāds bija,” – rakstīja meitene.

Pagrabstāvā praktiski nebija gaismas, sienas bija saplaisājušas un daļēji nodrupušas, bet abi_mia14 tagad ir pilnīgi pārliecināta, ka kāds šajā istabā dzīvo vai dzīvoja iepriekš. Meitene pat negrib minēt, kādiem nolūkiem šī istaba tika izmantota.

TikTok lietotāja uzskata, ka telpa ir bijusi apdzīvota

Triju dienu laikā blogeres video rullītis savāca gandrīz 800 000 skatījumu un ne pa jokam satrauca citus interneta lietotājus.

Cilvēki, noskatoties video, rakstīja, ka velti abi_mia14 nokāpusi slepenajā istabā. Lūk, daži komentāri:

–          Vienkārši aizver durvis un izliecies, ka tas nekad nav noticis.

–          Brrrr, tas patiešām ir spokaini.

–          Nu viss, tu atbrīvoji spoku.

Bet citi bija noskaņoti daudz skeptiskāk un paskaidroja, ka TikTok lietotāja, ka nav no kā baidīties.

–          Ak, dievs, tas taču ir parasts pagrabs.

Tomēr meitene pagaidām vēl nav izlēmusi, ko iesāks ar atklāto telpu: izremontēt un audzēt tur dārzeņus, vai arī aizvērt un aizmirst par atradumu uz visiem laikiem.

Lūk VIDEO:

Lato Lapsa: Fascinē baidīšana ar haosu, kas iestātos pēc valdības krišanas

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment