VIDEO: Avārija, kuras varēja nebūt Indrānu pagastā

Liela traģēdija notikusi Lubānas novada Indrānu pagastā, kur, uz zemes ceļa, apgāzies“Audi” automobilis, bet tajā bez šofera atradās arī trīs bērni. Avārijas rezultātā viens no bērniem gājis bojā. 

Auto vadījis visu trīs bērnu tēvs, kurš bija alkohola reibumā un veda bērnus atpakaļ uz mājām no skolas, ziņo raidījums Degpunktā.

Lasi arī: Tests: dzīvnieks, kuru pirmo pamanīsi attēlā, atklās tavu patieso būtību un tavas dominējošās īpašības

Auto avārija notika ap plkst. 18:00! Tiek ziņots, ka 45 gadus vecais vīrietis, kurš bija šoferis, braucot pa vietējās nozīmes ceļu, nav spējis tikt galā automašīnas vadību un ir nobraucis no ceļa braucamās daļas, tādējādi ieskrienot grāvī un apgāžoties.

Vietējie iedzīvotāji stāsta, ka tēvs vedis bērnus mājās no skolas. Desmit gadus vecs zēns negadījumā zaudēja dzīvību, savukārt pārējie pasažieri guvuši vieglas traumas.

Tgaad zināms, ka auto vadītājs pie stūres bija sēdies alkohola reibumā – vīrieša elpā tika konstatētas 1,4 promiles. Tāpat šoferis nav nodrošinājis, ka viņa bērni lieto drošības jostas.

Bezatbildīgā rīcība vietējos iedzīvotājus pārsteidz.

Es domāju, ka viņam pašam tagad ir morāli grūti. Mēs varam nosodīt, bet man liekas, ka viņš pats sevi vairāk nosoda. Jo tas ir šausmīgi. Citu nosodīt ir vieglāk nekā pašam sevi. Ar to viņam būs jādzīvo visu atlikušo dzīvi,” saka vietējā iedzīvotāja.

Tiek arī ziņots, ka par šo gadījumu jau uzsākts kriminālprocess.

Lasi arī: 3 zodiaka zīmes, kuras var cerēt uz ļoti labu rudeni

Lūk “Degpunktā” sižets, kurā var uzzināt vairāk:

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment