Tomāti ir iecienīti lielākajā daļā Eiropas valstu un ASV. No tiem gatavo daudz interesantu ēdienu. Populārākā mērce ir kečups, kas gatavots no tomātiem.
Turklāt no tomātiem var pagatavot tomātu sulu un marinēt tos. Vārdu sakot, mūsdienu pasaules virtuvi ir grūti iedomāties bez tomātiem.
Marinētu tomātu pagatavošana ziemas krājumiem ir viena no aktuālākajām receptēm vasaras beigās. Ķeramies pie darba!
Lasi arī: Piecas zvaigžņu zīmes, kuru dzīve vasaras beigās krasi mainīsies: slavenās Saonas prognozes
Lasi arī: Sociālajos tīklos izskanējušas ļoti nepatīkamas ziņas par iespējamo jauno premjeri Siliņu
Sastāvdaļas:
Tomāti 1 litra burkai;
2 ķiploku daiviņas;
1 diļļu galviņa;
2 zariņi pētersīļu;
2 sīpolu gredzeni;
2 smaržīgie pipari;
10 melno piparu graudi;
1/3 tējkarotes koriandra;
2 ēdamkarotes sāls;
2 ēdamkarotes cukura
50 mililitri 9% etiķa.
Tagad gan sākas pats galvenais, un ir vairākas detaļa, kuras ļoti būtiski ievērot.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu un uzzinātu visas detaļa un trikus, lai viss sanāktu lieliski
Tevi noteikti interesēs
- Gudra saimniece dalās ar metodi, kā ātri noņemt dzeltenos pleķus no vannas un izlietnes vien dažu minūšu laikāby Rinalds Bergmanis
- Latvijas Pasts nācis klajā ar jaunumiem, kas iepriecinās daudzus: jau jūnijā tas būs pieejamsby Laura Blūma
- Apkaisiet dobes un sīpols izaugs dūres lielumā – recepte līdzeklim, kas tiek nodots no paaudzes paaudzēby Anete Vītola