Kabaču pankūkas, gatavojot uz pannas
Sastāvdaļas:
Kabači – 2
Ola – 1
Milti – 5 ēdamkarotes
Sāls, pipari, garšvielas pēc garšas
Garšaugi pēc garšas;
Saulespuķu eļļa – 2 ēdamkarotes
Kabaču pankūkas, gatavojot cepeškrāsnī
Pagatavošana:
Nomazgājiet kabačus un sarīvējiet tos uz rupjas rīves. Atstāj uz 10 minūtēm, pēc tam izspiež lieko mitrumu. Sīpolus un garšaugus smalki sagriež, burkānus sarīvē un pievieno kabačiem. Maisījumam pievieno sāli un piparus, iemaisa olas un miltus.
Lasi vēl: Sadzīves tehnikas, kuras nedrīkst pieslēgt caur pagarinātāju
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°. Cepšanas paplāti izklāj ar pergamentu. Ar karoti izklājiet pankūciņas – tām jābūt vienāda biezuma, lai izceptos vienmērīgi. Produktus cep 10-15 minūtes. Pēc tam ar lāpstiņu pārliek uz otru pusi un cep vēl 10 minūtes.
Sastāvdaļas:
Kabači – 2
Burkāns – 1
Sīpols – 1
Olas – 2
Dilles, pētersīļi pēc garšas
Sāls, pipari pēc garšas
Milti – 4 ēdamkarotes