Vienā mirklī pazudīs no galda: pufīgas kabaču pankūkas

Kabaču pankūkas, gatavojot uz pannas

Sastāvdaļas:

Kabači – 2

Ola – 1

Milti – 5 ēdamkarotes

Sāls, pipari, garšvielas pēc garšas

Garšaugi pēc garšas;

Saulespuķu eļļa – 2 ēdamkarotes

Zvaigznes nesnauž: sešas zvaigžņu zīmes, kuras šonedēļ pārņems karma un jūs maksāsiet par savām kļūdām pagātnē

Kabaču pankūkas, gatavojot cepeškrāsnī

Pagatavošana:

Nomazgājiet kabačus un sarīvējiet tos uz rupjas rīves. Atstāj uz 10 minūtēm, pēc tam izspiež lieko mitrumu. Sīpolus un garšaugus smalki sagriež, burkānus sarīvē un pievieno kabačiem. Maisījumam pievieno sāli un piparus, iemaisa olas un miltus.

Lasi vēl: Sadzīves tehnikas, kuras nedrīkst pieslēgt caur pagarinātāju

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°. Cepšanas paplāti izklāj ar pergamentu. Ar karoti izklājiet pankūciņas – tām jābūt vienāda biezuma, lai izceptos vienmērīgi. Produktus cep 10-15 minūtes. Pēc tam ar lāpstiņu pārliek uz otru pusi un cep vēl 10 minūtes.

Sastāvdaļas:

Kabači – 2

Burkāns – 1

Sīpols – 1

Olas – 2

Dilles, pētersīļi pēc garšas

Sāls, pipari pēc garšas

Milti – 4 ēdamkarotes

Leave a Comment