Vienā reizē pērku uzreiz 10 pakas lētos vates aplīšu; Ja zināsi, kur izmantoju, arī skriesi pirkt

Otrā metode

Vates aplīši lieliski notīra vannas istabas jaucējkrānu un dušas galvu, neatstājot nekādas svītras. Noslauki pāris reižu, un viss ir tīrs. Ļoti ērti!

Trešā metode

Rokassomiņā vienmēr glabāju vairākus vates aplīšus. Tos ir ļoti ērti lietot, kad lūpu krāsas notecējusi vai izsmērējusies.

Ar vates aplīti var pielabot grimu – tas teicami notušē nelīdzenumus.

Bet tad, ja skropstu tuša nejauši izsmērējusies uz plakstiņiem vai ap acīm, arī tad palīgā nāks vates aplītis.

 

 

Ceturtā metode

Kad mani bērni bija nesen piedzimuši, samitrināju vates aplīti siltā ūdenī un ar to notīrīju mazuļu seju. Vates aplīšus izmantoju arī kā tualetes papīru bērniem.

Parastais tualetes papīrs ir pārāk ciets zīdaiņiem, bet no mitrajām salvetēm zīdaiņa maigā āda apsārst.

Kokvilnas aplīši ir lielisks higiēnas līdzeklis jaundzimušajiem – tie izgatavoti no kokvilnas, nav alerģiski un nekairina dupsīti.

Piektā metode

Padoms mazdārziņu faniem – vates aplīšos var diedzēt sēklas. Man ļoti patīk izmantot tieši šādu diedzēšanas paņēmienu. Tas ir atsevišķa stāsta vērts.

Sestā metode

Tiem, kam ir bērni un mazbērni, vates aplīši ir lielisks materiāls radošām darbībām. Aplīšus var izmantot, lai kopā ar mazuli izveidotu aplikācijas, rotaļlietas, ziedus utt.

Omīte atklāja, kā atbrīvoties no sviedru smakas uz apģērba, to nemazgājot. Kaut es būtu to zinājis agrāk!

Kā redzi, vates aplīši ir ārkārtīgi noderīgi, jo tie apvieno ērtību un funkcionalitāti.

Turklāt, tie ir pieejami dažādos izmēros un veidos, piemēram, no organiskas kokvilnas vai atkārtoti lietojami, kas ļauj izvēlēties variantu, kas atbilst jūsu vajadzībām un vērtībām. Vates aplīši ir higiēniski, viegli lietojami un neaizstājami gan ikdienas skaistumkopšanas rutīnā, gan īpašās situācijās, padarot tos par vienkāršu, bet ļoti praktisku rīku jebkurai mājsaimniecībai.

Šādi vates aplīšus izmantoju es. Nu, protams, es tos lietoju arī tiešajam mērķim – kosmētikas noņemšanai un sejas notīrīšanai ar losjonu. Bet kā tu tos lieto? Raksti komentāros!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment