Vienīgā sieviešu savaldzināšanas lietpratēja atklāj vīriešiem visus trikus, kā iegūt sievietes uzmanību!

Kezija atklāj, ka vislielākais vīriešu bloķētājas ir mūžam neapmierinātās, apaļīgās draudzenes, kuras nespēj nokārtot savu privāto dzīvi un sabotē arī savu draudzeņu veiksmi privātajā dzīvē, izliekoties, ka rūpējas par viņām, jo “redz cauri” visiem vīriešiem, kuri cenšas iepazīties.

Kezija iesaka darīt sekojoši – kad ieraugi sievieti, kura tev šķiet pievilcīga un nolem ar viņu iepazīties, bet blakus kā cietuma uzraugs stāv “bloķējošā draudzene”, saki, pavēršot skatienu pret viņu: “Izskatās, ka es jums pašlaik traucēju, es pienākšu vēlāk,” tad paskaties atpakaļ uz sievieti, kura tev ir iepatikusies, un saki: “Vari būt priecīga, ka tev ir draudzene, kura tevi uzmana. Mūsdienās tas ir retums.” un pēc tam dodies prom, bet paliec tās sievietes redzeslokā un neej runāt ar citām sivietēm, pirms neesi aizgājis atpakaļ pie viņas.

Pēc šādas sarunas sieviete sāks nedaudz dusmoties uz savu “bloķējošo draudzeni”, jo sapratīs, ka tu aizgāji draudzenes dēļ un, visticamāk, kad atnāksi atpakaļ, viņa nepieļaus bloķēšanu.

Lasi vēl: Vai izmēram ir nozīme? Sievietes saka – jā; Lūk, ko saka speciālisti!

Šādi parasti izskatās visu 3 “pasniedzēju” nodarbības – attēlā varat redzēt Šaunu Mihelsu atklājam savaldzināšanas mākslu.

Pasūtot individuālās nodarbības, pasniedzēji nodrošina arī praktiskās pārbaudes, kuru rezultāts visdrīzāk būs veiksmīgs, ja “audzēknis” ņems vērā visu, kas iemācīts! Augšējā attēlā varat redzēt Robertu Becksteru, skaidrojot praktisko uzdevumu, bet apakšējā attēlā – praktiskā uzdevuma izpildi.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment