Vienkāršākā kefīra cepumu recepte. Ātri pagatavojams gardums pie tējas

Miltus izsijā un daļu no tiem kopā ar cepamo pulveri ieber maisījumā, samaisa.

Ieber pārējos miltus un izmīca mīklu, līdz tā ir elastīga.

Galdu pārkaisa ar miltiem un mīklu izveltnē apmēram 1 cm biezā kārtiņā. Ar rullīti nedaudz izrullē, lai cukurs būtu mīklas virskārtā.

Pārkaisa mīklu ar cukuru un sagriež mīklu nelielos kvadrātiņos.

Pārklājiet cepšanas paplāti ar cepamo papīru un izvietojiet uz tās cepumus.

Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 15 minūtes, bet laiks var atšķirties atkarībā no cepeškrāsns.

Zivīm jāiztiek bez riskiem, bet Dvīņus gaida pārsteigumi; Globas dienas prognoze 13. jūlijam visām zīmēm

Mīklu var pārkaisīt ne tikai ar cukuru, bet arī ar kanēļa cukuru vai cukuru un sasmalcinātiem valriekstiem vai zemesriekstiem.

 

Pagatavošanai jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

Kefīrs – 100 ml

Ola – 1

Augu eļļa – 60 ml

Cukurs – 1 ēdamkarote

Milti – 250 g

Cepamais pulveris – 1 tējkarote

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment