Miltus izsijā un daļu no tiem kopā ar cepamo pulveri ieber maisījumā, samaisa.
Ieber pārējos miltus un izmīca mīklu, līdz tā ir elastīga.
Galdu pārkaisa ar miltiem un mīklu izveltnē apmēram 1 cm biezā kārtiņā. Ar rullīti nedaudz izrullē, lai cukurs būtu mīklas virskārtā.
Pārkaisa mīklu ar cukuru un sagriež mīklu nelielos kvadrātiņos.
Pārklājiet cepšanas paplāti ar cepamo papīru un izvietojiet uz tās cepumus.
Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 15 minūtes, bet laiks var atšķirties atkarībā no cepeškrāsns.
Mīklu var pārkaisīt ne tikai ar cukuru, bet arī ar kanēļa cukuru vai cukuru un sasmalcinātiem valriekstiem vai zemesriekstiem.
Pagatavošanai jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:
Kefīrs – 100 ml
Ola – 1
Augu eļļa – 60 ml
Cukurs – 1 ēdamkarote
Milti – 250 g
Cepamais pulveris – 1 tējkarote
Tevi noteikti interesēs
- “Vai tik šis nav tas ļaunais?”: latviešu biologs skaidro, kā atpazīt “spāņus” no citiem gliemežiem un nenodarīt skādi vietējai mikrofloraiby Laura Andersone
- Tava finanšu dzīve nonāks VID redzeslokā – zināms kādas tavas darbības viņi īpaši rūpīgi uzraudzīsby Sandra Vīgante
- Ļoti spēcīgi, neprognozējami negaisi, kas izveidojas dažu minūšu laikā: meteorologs Toms Bricis brīdina par laika apstākļiem šajā nedēļāby Laura Andersone