Miltus izsijā un daļu no tiem kopā ar cepamo pulveri ieber maisījumā, samaisa.
Ieber pārējos miltus un izmīca mīklu, līdz tā ir elastīga.
Galdu pārkaisa ar miltiem un mīklu izveltnē apmēram 1 cm biezā kārtiņā. Ar rullīti nedaudz izrullē, lai cukurs būtu mīklas virskārtā.
Pārkaisa mīklu ar cukuru un sagriež mīklu nelielos kvadrātiņos.
Pārklājiet cepšanas paplāti ar cepamo papīru un izvietojiet uz tās cepumus.
Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 15 minūtes, bet laiks var atšķirties atkarībā no cepeškrāsns.
Mīklu var pārkaisīt ne tikai ar cukuru, bet arī ar kanēļa cukuru vai cukuru un sasmalcinātiem valriekstiem vai zemesriekstiem.
Pagatavošanai jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:
Kefīrs – 100 ml
Ola – 1
Augu eļļa – 60 ml
Cukurs – 1 ēdamkarote
Milti – 250 g
Cepamais pulveris – 1 tējkarote
Tevi noteikti interesēs
- Vienkāršs triks ar ūdeni dubultos jūsu dārza ražu – pārbaudiet pašiby Anete Vītola
- Teātra īpašnieks starp skatuves dēļiem atrada vecu maku – kad vīrietis to atvēra, tas bija tikai sākumsby Sandra Ločmele
- Agronome un pieredzējusi dārzniece Sniedze pastāsta, kā precīzi izrēķināt laiku, kad tomātu stādus droši var stādīt siltumnīcā (+VIDEO)by Laura Blūma