Šodien gribu dalīties ar ļoti vienkārša, bet ļoti garšīga desertā recepti. Šo ruleti ir viegli pagatavot, un tā garšo burtiski visiem — pārbaudīts jau daudzkārt.
Pagatavošana:
Es ņemu 400 gramus biezpiena un pievienoju 2 olas un 80 g cukura.
Es ņemu iegremdējamo blenderi un saputo sastāvdaļas līdz gludai masai – tai vajadzētu kļūt bez gabaliņiem.
Es paņemu vienu apelsīnu un sarīvēju miziņu, tikai apelsīna daļu. Pievieno biezpiena maisījumam, pietiek ar tējkaroti, un samaisa.
Es uzsmērēju biezpiena maisījumu uz lavaša, es ņemu plānu lavašu bez rauga.
Vienmēr vienmērīgi izklājiet biezpiena pildījumu, atstājot lavaša malas.
Nomizojiet 6 mandarīnus un sadaliet tos šķēlītēs. Ja ir kauliņi, es tos izņemu.
Lasi vēl: Zinātnieki ir atraduši veidu, kā atradināt kaķi no mēbeļu skrāpēšanas – lūk, kā rīkoties
Mandarīnus kārto uz biezpiena masas, sakārtojot tos rindās un atstājot nelielu atstarpi starp šķēlītēm. Tagad salocīju lavaša malas, lai cepšanas laikā neizplūstu pildījums, un satinu to ruļļos.
Formā es ieliku cepamo papīru un uz tā uzlieku ruleti.
Atsevišķā bļodiņā samaisa vienu olu un 2 ēdamkarotes skāba krējuma (man ir 20% tauku skābais krējums) un apsmērē ruleti no visām pusēm.
Cep 180 grādu temperatūrā apmēram 30 minūtes.
Rulete ir gatava! Paskaties, cik skaists tas iznāca! Zeltains, smaržīgs – tas ir ļoti apetīti rosinošs! Tā ir pilnībā atdzisusi, un rulete ļoti viegli sagriežama: tā ir mīksta, maiga un smaržīga, un mandarīni ir kā svaigi pēc cepšanas.
Esmu pārliecināta, ka šis deserts patiks ikvienam. Es vēlētos ieteikt jums pagatavot šo desertu, esmu pārliecināta, ka jūsu ģimene būs sajūsmā.
Sastāvdaļas:
biezpiens – 400 g
Olas – 2 gab.
Cukurs – 80 g
Lavašs – 200 g
Vaniļas cukurs – 10 g
Mandarīni – 6 gab.
Miziņa – 1 tējkarote.
Smērēšanai :
Olas – 1 gab.
Skābais krējums – 2 ēd.k.
Lasi vēl: Piecas Zodiaka zīmes, kurām līdz 15. aprīlim paredzēts pēkšņs finansiāls kāpums
Lai jums labi garšo! Labu apetīti!