Vienkārši ieberu un ej gulēt, bet no rīta pods būs baltāks par sniegu; Pārbaudīju pazīstama santehniķa padomu

Tualetes poda tīrīšana nav tikai estētikas un higiēnas jautājums, bet arī svarīgi no praktiskā viedokļa, jo tādējādi tiek pagarināts poda kalpošanas laiks.

Tualetes pods ir ideāla vieta baktēriju, vīrusu un citu mikroorganismu vairošanās vietai. Turklāt, ja  pods netiek regulāri tīrīts, tas var sākt izdalīt nepatīkamas smakas, kas var ietekmēt visas telpas gaisu.

Regulāra tīrīšana novērš arī kaļķakmens un citu nogulšņu veidošanos, kas var bojāt poda virsmu un izraisīt traipus, kurus vēlāk ir grūti notīrīt. Labi uzturēts tualetes pods kalpos ilgāk, jo tas nebūs pakļauts korozijai vai citiem bojājumiem, ko var izraisīt netīrumi un uzkrātais kaļķakmens.

Tādējādi regulāra tīrīšana nodrošina ne tikai labāku higiēnu un smaržu, bet arī palīdz uzturēt poda estētisko izskatu un funkcionalitāti.

Kāpēc daudzas mūsu sievietes, kurām pāri 45, izskatās kā večiņas (Foto)

Higiēna un dezinfekcija 

Izmantojiet suku katru dienu, lai noņemtu nogulsnes un citus gružus.

Izmantojiet antiseptiskos un dezinfekcijas līdzekļus, lai iznīcinātu baktērijas un novērstu smakas. Notīriet ne tikai poda iekšpusi, bet arī ārējo virsmu, skalošanas rokturi un poda vāku.

Tīriet tualetes notekas sistēmu reizi nedēļā, lai izvairītos no aizsprostojumiem. Kad esat pabeidzis tīrīšanu, noslaukiet ar lupatu vai papīra dvieļiem, lai izvairītos no traipiem.

 

Karaliskie kartupeļu salāti, kas iekaros teju ikviena vīrieša sirdi; Palutiniet savu ģimeni ar šo gardumu – visi būs sajūsmā!

Neaizmirstiet notīrīt arī citas virsmas, kas atrodas blakus santehnikai, tostarp grīdu, sienas un grīdlīstes.

Bet kāda ir santehniķa metode?

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un to uzzinātu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment