Vienkārši laime: Comedy Club zvaigznes Marinas Kravecas dzīvē LIELS un priecīgs notikums

“Agri no rīta man bija ātri jāsaģērbjas un jādodas uz pārbaudi”

35 gadus vecā Comedy Club zvaigzne Marina Kraveca par māmiņu kļuvusi pirmo reizi. Ar priecīgo ziņu zvaigzne padalījās savā Instagram kontā.

Kraveca uzsāka savu karjeru ar dalību populārā šova KVN vienā no komandām. Tiesa, vēlāk viņa vairākkārt parādījās kopā ar “MfJA” un “Žurnālistikas fakultātes” komandu dalībniekiem. Savukārt pirms astoņiem gadiem Marina kļuva par pastāvīgu Comedy Club rezidenti.

Latvijā Marina ir ieguvusi atpazīstamību arī iedziedot kopīgu dziesmu ar Prāta Vētru un uzstājoties grupas koncertā.

Lūk viņu kopdarbs (starp citu – ļoti labi atbilst priecīgajam notikumam):

Laime ir

Aktrise dzemdēja vienā no Maskavas dzemdību namiem. “Sveika, mūsu mazā, lielā laime! Mēs to gaidījām citā datumā, bet kāds to izlēma mūsu vietā”, – rakstīja laimīgā māmiņa.

Lasi arī: “Mammas biznesmenis”: Krievijā cilvēki sašutuši par Valērijas dēla centieniem nopelnīt uz Covid-19 rēķina

“Agri no rīta man bija ātri jāsaģērbjas un jādodas uz pārbaudi. Izbraucām pusstundas laikā, tāpēc soma, kas bija sagatavota līdzņemšanai uz dzemdību namu, palika mājās. Rezultātā mēs kļuvām par vecākiem brīnišķīgai meitenītei! – atzīmē Kraveca.

“Visi veseli un laimīgi! Jūtamies lieliski, iepazīstam viens otru. Tā patiešām ir laime – vienkārši nomierināties un uzticēties neticamiem speciālistiem un labiem cilvēkiem!” – viņa pateicās ārstiem, kuri pieņēma dzemdības.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu Marinas FOTO no dzemdību nama

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment