Vienkāršs, bet ļoti gards ēdiens, ko var pagatavot dažu minūšu laikā brokastīm vai uzkodām

No pirmā skatiena var šķist, ka kāposti ir piemēroti vien salātiem, taču tos lieliski var izmantot arī brokastu ēdienos vai ātrai uzkodai. Šis ēdiens atgādina gan picu, gan omleti.

Tā pagatavošanai nepieciešams pavisam nedaudz sastāvdaļu, bet rezultāts ir tik garšīgs, ka gribas to gatavot vēl un vēl. Kāposti piešķir vieglu, patīkamu garšu, kas ļauj dažādot ierasto olu brokastu izvēli. Receptē var izmantot jebkādus pildījuma produktus — šoreiz ieteikšu pievienot desu.

Lasi arī: No neprātīga karstuma līdz sniegputenim — Hidrometeoroloģijas centrs paziņo par neparastu prognozi no 2025. gada 1. maija līdz 31. jūlijam

Viena no pamatsastāvdaļām, kā jau nojautāt , ir olas. Olas satur augstas kvalitātes olbaltumvielas, kas palīdz ilgāk saglabāt sāta sajūtu un veicina muskuļu masas uzturēšanu un atjaunošanos.

Tās ir lielisks enerģijas avots, kas palīdz sākt dienu ar spēku. Olas ir bagātas ar būtiskiem vitamīniem un minerālvielām, piemēram, A, D, E un B12 vitamīniem, folātu, dzelzi un selēnu.   Olas satur arī veselīgus taukus, kas nepieciešami enerģijas iegūšanai un dažādu svarīgu funkciju nodrošināšanai organismā. Šie tauki nodrošina ilgstošu enerģiju. Olas ir barojošas, bet ar zemu kaloriju daudzumu, kas padara tās ideālas tiem, kas vēlas kontrolēt svaru, bet vienlaikus saņemt pietiekami daudz uzturvielu.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

Ķeramies klāt pašai receptei!

 

Gatavošanas metode:

Mums vajag 4 olas.

Ievietojiet tos dziļā bļodā, pievienojiet sāli un piparus pēc garšas.

Pievieno 1 ēdamkaroti skābā krējuma.

 

Sasmalciniet kāpostus un ievietojiet tos bļodā.

Aplej ar verdošu ūdeni.

Sieru sarīvē uz smalkās rīves.

Tālāk seko galvenie soļi!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk