Viesi brīnījās par manu efektīvo veidu, kā atbrīvoties no smakas apģērba skapī

Lai no tā izvairītos, vienkārši ielieciet skapī tualetes papīra rulli. Vislabāk to iepriekš apsmidzināt ar iecienītāko ēterisko eļļu. Tas uzsūks lieko mitrumu un nepatīkamās smakas. Viss ģeniālais ir vienkāršs!

Kā novērst nepatīkamās smakas savā garderobē

Ja jums ir pietiekami daudz laika un vēlēšanās, lai atbrīvotos no nepatīkamās smakas ģērbtuvē, tajā jāveic ģenerāltīrīšana. Lai to izdarītu, pilnībā atbrīvojiet mēbeles no apģērba. Rūpīgi nomazgājiet pašu skapi, izmantojot sadzīves produktus, kas paredzēti materiālam, no kura tas ir izgatavots.

Lai uzlabotu efektu, skapi var mazgāt ar ūdeni un veļas ziepēm. Tad ideālā gadījumā to vajadzētu atstāt atvērtu, lai tas būtu pareizi izvēdināts. Atveriet visas durvis un logus (vai balkonu) līdz galam. Vislabāk ir vēdināt skapi vairākas dienas.

Ir arī ļoti svarīgi pārvietot skapi prom no sienas un redzēt, kādā stāvoklī ir tā aizmugurējā siena. Bieži gadās, ka tieši šī skapja daļa ir augsne pelējumam, kas rada nepatīkamu smaku.

Lasi arī: Mūžībā aizsaukts pārdrošais ekstrēmo piedzīvojumu meklētājs; Internetā gan daudzi raksta, ka pats vainīgs

Lasi arī: Es vairs “Kurmi” nepērku. Ar vienu ēdamkaroti mājas līdzekļa pietiek, lai atbrīvotos no aizsērējuma

Pat ja ar aizmugurējo un sānu sienām viss ir kārtībā, labāk tos apstrādāt ar ūdeņraža peroksīdu. Šajā gadījumā tas ir profilaktisks līdzeklis. Ja skapis ir ļoti vecs, varat mēģināt glābt situāciju. Lai to izdarītu, pēc vispārējās tīrīšanas skapja iekšējās sienas var krāsot ar augstas kvalitātes krāsu.

​Pēc visām veiktajām procedūrām skapi var piepildīt ar tīrām drēbēm. Tam jābūt pilnīgi sausam – tas ir svarīgi. Starp lietām iesaku likt īpašas aromātiskās paciņas ar dažādiem augiem, ja tualetes papīra triks nepārsteidza. Piemēroti arī auduma maisiņi, kas pildīti ar kafijas vai tējas pupiņām.

Kanēlis un krustnagliņas ne tikai palīdzēs atbrīvoties no sliktas smakas, bet arī novērsīs kodes. Un es, piemēram, savās drēbēs ieliku pavisam nedaudz jaunas ziepes un sausās smaržas. Strādā izcili labi!

Arī interesanti: Kāda sieviete sava drauga dzimšanas dienā nolēma peldēties jūrā, tomēr pēkšņi viņu kas sakampa aiz kājas

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment