Vilka stunda: kāpēc mēs patiesībā bez iemesla pamostamies pulksten 3 naktī

4. Domājiet par labām lietām, gaidāmajiem svētkiem, gardām brokastīm, mīļoto cilvēku. Vakarā var šķist, ka visa dzīve ir nelaimīga, bet “rīts ir gudrāks par vakaru”, atlieciet satraukumu uz rītdienu.

Darbs ar sapņiem ir svarīga un interesanta psihoterapijas procesa sastāvdaļa, kas palīdz nokļūt, tā teikt, tīrā informācijas plūsmā. Pateicoties sapņiem, mēs atveram durvis uz cilvēka bezsamaņu, kur atrodas viss, kas apziņai nav pieejams, bet mūs aktīvi ietekmē.

Attēli sapņos var būt tik aizplīvuroti, ka nakts stāsts var šķist pilnīgas muļķības. Tomēr tas ne vienmēr notiek. Jebkurš objekts (dzīvs vai nedzīvs) sapnī ir simbols, kas ir jāatšifrē, lai saprastu, ko bezsamaņā mums mēģina pateikt. Sapņus nevar uztvert burtiski, pretējā gadījumā tie patiešām izrādīsies bezjēdzīgi, bet, ja izmantosi simbolisko domāšanu, tad viss uzreiz kļūs skaidrs.

Katrs cilvēks var patstāvīgi izvēlēties simbolu dekodējumus no saviem sapņiem. Pajautājiet sev: “Ko man nozīmē šis sapnis? Kas man asociējas ar šo lietu vai figūru sapnī? Kādas sajūtas es piedzīvoju sapnī? Kur es jūtu to pašu reālajā dzīvē? Vislabāk ir pierakstīt savas domas pilnīgākai un padziļinātākai sapņu analīzei.

Tomēr ir vairāki simboli, kurus sauc par kolektīviem. Tas ir, tie ir tie attēli sapņos, kuriem ir kopīga interpretācija visiem pasaules cilvēkiem, papildus viņu pašu asociācijām un domām. Ir svarīgi atcerēties, ka jebkurai detaļai sapņos vienam cilvēkam var būt desmitiem nozīmju. Jums nav jāierobežo savi pieņēmumi.

Automašīnas vadīšana

Braukt sapnī nozīmē pārvaldīt savu dzīvi. Ja jūs bieži redzat sevi kā automašīnas vadītāju, tad, visticamāk, jūs labi novērojat savas jūtas un jums ir diezgan spēcīgas personiskās robežas, kas palīdz neinficēt ar citu cilvēku attieksmi un nogriezt sev nevajadzīgu ietekmi. Ja esat pasažieris, tad tas ir iemesls padomāt par to, kura attieksme un vārdi ietekmē jūsu dzīvi vairāk nekā jūsu pašu uzskati un jūtas.

 

Esiet veselības iestādē

Jebkuras veselības telpas, zāles un laboratorijas ir simbols tam, ka sapnī jums tiek parādīta traumu zona. Viss, kas notiek sapnī, ir saistīts ar kādu traumatisku pieredzi jūsu dzīvē. Vislabāk ir apspriest šādu sapni ar psihologu, lai pēc iespējas efektīvāk izmantotu bezsamaņā esošās norādes. Galu galā, ja psihe rāda sapņus par traumu, tas nozīmē, ka tā jau ir gatava izmantot šo negatīvo pieredzi savā labā.

Lasi vēl: Zvaigžņu zīmes, kurām no 09.09.2024 jāmaina sava dzīve, lai uzietu uz labklājības ceļa

 

Ej lejā

Ja jūs dodaties lejā pa kāpnēm vai, piemēram, no kalna, tad šis sapnis simbolizē atgriešanos realitātē noteiktā situācijā. Tas ir, jūs izkļūstat no ilūzijām un sākat apzināties daudzus reālus faktus, kurus jūs jau varat pieņemt un attiecīgi atrisināt problēmu vai uzdevumu.

Vienīgais izņēmums ir nokāpšana pagrabā. Šim simbolam ir atšķirīga interpretācija: iegremdēšana zemapziņā, tas ir, kaut kā apspiesta un neapzināta atrašana: centieni, jūtas, atmiņas, vēlmes utt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment