Viņa interneta veikalā pasūtīja durvju paklājiņu, taču, saņemot preci bija šokā

emily-heller

Viņa internetā pasūtīja paklājiņu, taču saņemot sūtījumu viņa bija šokā, turklāt atbilde, ko viņa saņēma no pārdevēja, bija patiešām smieklīga!

Pēdējā laikā aizvien vairāk cilvēki internetā ir sākuši dalīties ar lietām, kuras pasūtījuši internetā, bet, cerētā vietā saņemts, kas pilnīgi cits. Ļoti bieži cilvēkiem ir laba humora izjūta un viņi par to pasmejas, taču citreiz nākas piedzīvot ne tikai smagu vilšanos, bet ļaut dusmām sevi pārņemt un pārdzīvot, ka cerēto tā arī neizdosies dabūt.

Lūk, šī meitene, pasūtīja interneta veikalā amazon paklājiņu, taču, saņemot paciņu un redzot to, ko viņa bija saņēmusi, Emīlija bija ļoti šokēta un neapmierināta.

Šķir nākamo lapu, lai apskatītu, ko Emīlija saņēma, un kādu atbildi viņai sniedza pārdevējs, no kura viņa bija iegādājusies šo preci!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    Kārtīgam, foršam zaķim vajag kārtīgu kāpostu un pamatīgu burkānu.
    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Sistēma, kura dod iespēju pelnīt ar loto. Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam, kad paņemtu savu Džekpotu? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! http://lotoguru.eu

Leave a Comment