Viņa pazuda, bet, kad tika atrasta, atklājās SLIMĀKAIS, ko varētu iedomāties!

1

Pēc iesniegtiem ziņojumiem policija sāka par aizdomās turamo uzskatīt Andrea vīru Džimiju, tādēļ tika pieteikts pārbaudīt viņa māju. Tas, ko viņi atklāja vīrieša pagrabā, bija šokējoši. Tur atradās Andrea Reinoldas atliekas – un pie tam tās bija noglabātas saldētavā.

Vēl drausmīgāka par to, ko policija atrada Džimija pagrabā, bija viņa atzīšanās. Lūk, ko viņš teica:

“Es pieķēru viņu, krāpjot mani – es vienkārši sabruku…Es nogalināju viņu un viņas draugu. Man kaut kas ātri bija jāizdomā. Tādēļ es ziņoju policijai par viņas pazušanu. Visi sāka viņu meklēt, tādēļ es, protams, arī pievienojos. Katru nedēļu pie manis mājās notika tikšanās, un es visiem brīvprātīgajiem gatavoju maltīti. Bet tas, ko viņi nezināja, bija tas, ka es Andrea un viņas draugu ieliku gaļas maļamajā mašīnā, uztaisīju no viņiem burgerus un devu tos ēst viņas vecākiem. Viņi vienmēr pret mani bija tik ļauni, viss, ko es varēju darīt, bija skatīties uz viņiem un smaidīt. Atriebība nekad nav bijusi tik salda. Viņiem nebija ne mazākās nojausmas, bet tagad nu viņi to zina!” 

Policists Marks Hils šo nosauca par “brutālāko, nejūtīgāko vardarbības aktu, ko esmu redzējis savu 28 gadu strādāšanas laikā.”

Pēc tam, kad Andrea māte uzzināja par to, kas noticis ar viņas meitu, viņa piedzīvoja ar sirdi saistītas veselības problēmas un kritiskā stāvoklī ir nogādāta slimnīcā. 

Avots: topratedviral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Rudīte</cite>

    Katram savas dīvainības.
    Lielisks veids reālu un regulāru papildinājumu gūšanai savam budžetam, ir dalība izlozēs. Tāpat kā pērc apdrošināšanu savam auto pie apdrošināšanas brokera, kurš piemeklē tev izdevīgāko piedāvājumu, vari iegūt pieeju pasaules lielākajām loterijām caur loteriju brokeru platformu – ātra reģistrācija, droša datu šifrēšana ar SSL tehnoloģiju, iespēja izvēlēties likmi atbilstoši savam maciņam, vērot izlozi tiešsaistē. Šis ir veids, kā izmainīt savu dzīvi! Noķer savu veiksmi! http://ej.uz/jjan

Leave a Comment