Viņai bija 45 un viņam 22, kad viņi sagāja kopā: kā norit viņu dzīve šodien

Tik nesagaidītas dzīves izmaiņas viņu pārņēma, ka viņa uz daudz gadiem pazuda no savas apziņas.

Tas turpinājās tik ilgi, līdz viņa satika Dmitriju. Smaidošais un izpalīdzīgais puisis viņu uztvēra kā studeni. “Pasniedzējas vēl nav, daiļaviņ?” – jautri izsaucās Dima, kad pirmo reizi sastapa Soņu auditorijā. Tajā mirklī viņa izjuta, ka dvēselē sāk atdzimt kāds sen aizmirsts siltums.

Viņu attiecības sākās slepeni. Dmitrijs izrādīja uzmanību, un Soņa nespēja viņam atteikt. Viņa nespēja saprast, ka šis laipnais un vienmēr smaidīgais jaunietis varētu nodarīt viņai kaitējumu. Svarīgākais bija, lai viņu noslēpums paliktu nezināms citiem. Sofiju tikai šis aspekts satrauca.

Ko darīs universitātes vadība, ja uzzinās par tik vētrainām attiecībām, kur pasniedzēja ir par vairākiem desmitiem gadu vecāka par savu studentu?

Satraukums nebija saistīts ar universitāti, bet drīzāk ar Dmitrija bijušo draudzeni. Brunete Angelina nespēja noticēt, ka jaunais puisis ir kopā ar Sofiju. Neatlaidīgā bijusī informēja visus par to. Tajā vakarā, kad viss atklājās, Dmitrijs pirmo reizi ieraudzīja, ka Sveta raud.

Sarunas par vecuma starpību

Neskatoties uz sabiedrības baumām, universitāte nolēma paturēt šo vērtīgo darbinieci. Arī Dmitrijs netika izslēgts. Jā, viņu vecuma starpība ir ievērojama, bet visi ir pieauguši un spēj pieņemt savus lēmumus.

Viņi ne tikai oficiāli apstiprināja savas attiecības, bet jau piecus gadus ir laimīgi laulāti.

Dimas radi un bijusī sākumā nebija pilnībā apmierināti. Viņi nespēja noticēt, ka Soņa varētu būt laba sieva. “Kāpēc vienmēr vainīga ir Soņa? Varbūt es esmu viņai pārāk jauns?” – ironizēja puisis. “Tā ir tava Soņas filozofija,” – teica Dmitrija vecāki.

Vai tiešām jātraucē tiem, kurus debesis ir vienojušas? Un, neskatoties uz visām runām par vecuma starpību, Dima un Soņa būs kopā, jo viņi ir laimīgi.

Tāpēc, ka viņi plāno kopīgu nākotni. Bez šaubām, šiem pāriem ir grūti. Taču tas tikai parāda, cik stipras ir viņu jūtas. Novēlu viņiem no sirds laimi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment