Viņai ir 66 gadi, bet izskatās kā jauna meitene – tagad viņa atklājusi savu noslēpumu un tā nav plastiskā ķirurģija

Pirmais noteikums ir dzīvot tā, kā jums patīk, un darīt to, kas jums patīk.

Otrs noteikums ir veselīgs uzturs, kas obligāti ietver gaļu, zivis un avokado. Un, protams, fiziskās aktivitātes: skriešana no rītiem un joga.

Trešais ir ādas un matu kopšana. Šajā gadījumā viņas galvenie palīgi ir dabīgās eļļas: olīvu sejai un ķermenim un rapšu kā matu masku. Modele izmanto dabisku skrubi, kas izgatavots no olīveļļas, kas sajaukta ar cukuru.

Yasmina Rossi ir franču izcelsmes amerikāņu modele. Viņa dzimusi 1955. gada 21. decembrī Francijā. 2007. gadā viņa saņēma Amerikas pilsonību un pārcēlās uz dzīvi ASV. Viņa sāka strādāt modeļu biznesā pēc divu bērnu audzināšanas un mazbērnu gaidīšanas.

Savus ienesīgākos līgumus blondīne sāka slēgt jau pēc 40, un pasaule par šo sievieti uzzināja, kad viņai bija 57. Šodien viņa ir slavenā apģērbu zīmola Marks & Spencer seja, strādā ar YSL, Hermes, Jil Sander un daudziem citiem uzņēmumiem.

Viņas parametri: augums 174 cm, 86-63-91.

Pārsteidzoši, ka modele nekad nav vērsusies pēc palīdzības pie plastikas ķirurgiem, turklāt viņa ir kategoriski pret medikamentiem. Rosi patīk būt dabiskai it visā. Pat tad, kad viņas mati kļuva pelēki, viņa nekrita kompleksos. Jasmīna lepojas ar saviem garajiem sirmiem matiem. Lai gan daudzi sievietes fani uzskata, ka, nokrāsojot matus brūnus, viņa izskatīsies vēl jaunāka, taču Rosi atsakās. Turklāt sirmie mati ir kļuvuši par viņas atpazīstamības zīmolu.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment