Viņai piedzima bērns 60 gadu vecumā. Kādu likteni šobrīd piemeklēja māti un meitu

Šis stāsts savā laikā pārsteidza visu Krieviju. Pieticīgā Maskavas sieviete Gaļina Šuberina 2015. gadā kļuva par māti 60 gadu vecumā.

Kāds uzreiz Gaļinai aizrādīja. Cilvēki domāja, ka tas bija dīvains lēmums dzemdēt tik lielā vecumā. Kāds savukārt atbalstīja Gaļinas lēmumu. Klīda baumas, ka mazulis ir nepilnvērtīgs un vēlāk viņiem būs veselības problēmas.

Gaļina īsi atbildēja uz visiem jautājumiem. Viņa paskaidroja, ka viņai bija savi iemesli, kāpēc šāda izvēle bija izdarīta. Un pat par to runāja.

Jaunībā viņa iemīlējās. Drīz pēc tam izredzētais piedāvāja svinēt kāzas. Ģimenē piedzima dēls. Tomēr vēlāk ģimene izjuka un Gaļina palika viena ar dēlu.

 

Piecdesmit gadu vecumā viņa satika Alekseju – viņš bija astoņus gadus jaunāks par viņu. Izveidojās attiecības. Beidzot sieviete bija laimīga. Un diemžēl viņas dēls pēkšņi nomira.

LASI VĒL: Kaimiņi adoptēja puisēnu. Pagāja pieci gadi, bet mazais cilvēciņš ģimenei atnesa īstu postu. Lūk, kas tam bija par iemeslu!

Aleksejs vienmēr atbalstīja Gaļinu un visos iespējamos veidos palīdzēja viņai pārdzīvot dēla zaudējumu. Kad viņš bildināja Gaļinu, viņa piekrita. Pēc kāzām jaunlaulātie sāka domāt par pēcnācējiem.

 

Gaļina, lai gan viņa jau bija solīda vecumā, nolēma mēģināt. Viņa neievēroja speciālistu ieteikumus un draugu ieteikumus, tā vietā paļāvās uz savu intuīciju un pārliecību, ka viss būs kārtībā. Viņa cerēja, ka vēl ilgi varēs mīlēt un audzināt savu meitu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment