Viņi tiks pie pamatīgas naudas plūsmas: slavenā eksperte Andžela Pērla nosaukusi 3 Zvaigžņu zīmes, kas jūlija otrajā pusē būs naudas un veiksmes lutināti

 

Foto – ekrānuzņēmums

Slavenā ezotērikas speciāliste Andžela Pērla ir paziņojusi, ka šī gada jūlija otrā puse, runājot par karjeras un naudas jautājumiem, izrādīsies ārkārtīgi pozitīva dažām Zvaigžņu zīmēm.

Atklāti runājot, šiem cilvēkiem paveiksies fantastiski.

Patiesībā eksperte ir pārliecināta, ka, runājot par finansēm, nebūs īpaši neveiksmīga laika nevienam, un pozitīvākie datumi saistībā ar naudu būs 15. un 21.jūlijs.

Tomēr tieši 3 Zvaigžņu zīmju pārstāvji planētu ietekmē izjutīs pamatīgas pārmaiņas savos ienākumos un statusā, kas attiecas uz viņu darbu.

Vērsis

Pērla sola viņiem panākumus karjeras jautājumos. Pēc viņas domām, šīs zīmes pārstāvju ietekme tuvākajās dienās ievērojami pieaugs. Ietekmes palielināšanās nozīmēs arī personīgo ienākumu pieaugumu, uzskata speciāliste. pēc 21. jūlija Vēršu finansiālā situācija vēl vairāk nostiprināties.

Tiana Atlas atklāja, kurām zvaigžņu zīmēm, ar lielu iespējamību, gaidāmas milzīgas pārmaiņas dzīvē pēc 21. jūlija

Šajā periodā iespējami lielu summu darījumi, palielināsies, protams, arī darba apjoms. Tomēr par ieguldīto darbu viņi saņems atbilstošu atalgojumu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par 2 lielākajiem veiksminiekiem

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment